Medlemskap
Atmosfären på Stockholm Under Stjärnornas terass i Stockholm.

Stockholm Under Stjärnorna – häftig takbar i Stockholm

Välkommen till Stockholms mest spännande rooftop! 50 meter över marken i centrala Stockholm möts du av en vibrerande takbar med goda drinkar och roliga event. Samla vänner, familj eller kollegor och skapa minnen tillsammans under stjärnorna.

Sommarens mest händelserika takbar

Goda drinkar, ett stort utbud av öl och vin, mindre rätter och snacks att dela – hos SUS (som baren ibland förkortas till) finns det något för alla. Med en cocktail i handen kan du njuta av en fantastisk utsikt över Stockholm. Ta med dig dina vänner, eller kom och lär känna helt nya! Biosugen? På sommaren bjuder takbaren bland annat in till utomhusbio. Håll utkik på deras Facebooksida för att inte missa alla roliga event som Stockholm Under Stjärnorna anordnar.

Stockholms största takterrass

SUS är inte bara en av huvudstadens coolaste takbar, det är även den största. Ibland beskriver de själva baren som en takpark på grund av dess storlek och grönska. Letar du efter en unik plats för att fira något speciellt? Då behöver du inte leta länge till! Stockholm Under Stjärnorna går att boka för privata tillställningar där du och ditt sällskap kan njuta av takbaren helt för er själva. Planerar du ett event och är sugen på att veta mer är du varmt välkommen att kontakta SUS.

Aperol spritz på bar Stockholm Under Stjärnorna.Mat på bar Stockholm Under Stjärnorna.

Stockholm Under Stjärnorna

Stockholm