strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Inredning på restaurang Izakaya i Stockholm.

Social och familjär stämning på Izakaya i Stockholm

Boka nu

Restaurang Izakaya – kanske ett av Stockholms mysigaste japanska hak? Här kan du njuta av japansk gastronomi i en avslappnad atmosfär mitt i Sveriges huvudstad.

Ölhall på japanska

Izakaya, som översätts till ölhall på svenska, är ett namn som används för beskriva japanska barer dit folk går för en afterwork. Just denna restaurangen har hämtat sin inspiration från Osakas bargator. Där får det färgstarka, lekfulla, familjära och sociala ta stor plats. De japanska rätterna får gärna delas vid bordet, då det gör middagen mer social och du som gäst får chans att både testa och njuta av ännu fler smaker. Hit går folk för en avslappnad kväll med god mat och spännande dryck.

Oslagbar utsikt över Stockholms takåsar

Restaurangen ligger högst upp i den 14 våningar höga byggnaden på Brunkebergstorg, och vid borden som står tätt intill de stora fönstrena har du magisk utsikt över Stockholm. Har du tur kan du få se en luftballong glida förbi i solnedgången. Borden du sitter vid är stora och höga samt bjuder in till många samtal – ibland även sällskapen mellan. Kanske hittar du en ny vän kvällen till ära? Izakaya erbjuder även ett stort chambre séparée som du kan boka för frukost, lunch, brunch och middag till max 30 personer.

Sake – ett måste på Izakaya

Är du redan ett stort sake-fan, eller är det något du aldrig har testat – men gärna vill? Då du hamnat helt rätt! Restaurang Izakaya har inte bara en sakemeny som heter duga, den har även personalen och maten för det. Här hittar du nämligen sakeexperter som guidar dig till rätt dryck som passar just din mat och dina smaklökar. Självklart finns mängder av annan dryck såsom cocktails, bubbel, öl och vin – med eller utan alkohol. Om du vill sätta guldkant på helgen borde du prioritera att uppleva Izakayas lyxiga brunch!

Mat & öl på restaurang Izakaya i Stockholm.Smårätter på restaurang Izakaya i Stockholm.Köket i restaurang Izakaya i Stockholm.Middagsservering på restaurang Izakaya i Stockholm.

Izakaya

Stockholm

Meny