Medlemskap
Färgglad mat på restaurang Swede Hollow i centrala Stockholm.

Säsongsbetonade maträtter på Swede Hollow i Stockholm

Välkommen till Swede Hollow där Sverige lyfts fram i både mat och miljö. Känn dig som hemma i en avslappnad och social atmosfär och njut av smakrika rätter med gott samvete.

Restaurang med svenska smaker i fokus

Här möts du av en interiör inspirerad av det svenska folkhemmet. Med svenska designers verk i baren, porslinet och hängandes på väggarna, hyllar Swede Hollow det svenska. Med hjälp av de svenska smakerna salt, syra och riktigt socker, och därtill fantastiska råvaror, söker restaurangen efter definitionen av svensk Comfort Food. Så vad betyder det? Vi har till viss del glömt bort hur saker egentligen smakar till följd av all industriellt producerad mat – det vill Swede Hollow ändra på.

No Waste – Great Taste

Restaurangen lägger stor vikt vid hållbarhetsarbetet och hittar ständigt nya sätt för att begränsa sitt avtryck på naturen. Att minimera matsvinn och använda så mycket som möjligt av hela produkten i matlagningen prioriteras. Restaurangen kallar detta No Waste – Great Taste. På din tallrik serveras lokalt odlade örter och grönsaker, direkt från innergården. Swede Hollow tar dig tillbaka till de naturliga, sentimentala och fantastiska smakerna.

Interiör på restaurang Swede Hollow i centrala Stockholm.Brunch på restaurang Swede Hollow i centrala Stockholm.Shuffleboard på restaurang Swede Hollow i centrala Stockholm.

Swede Hollow

Stockholm