Medlemskap
Baren på Rooftop Garden bar  på Clarion Hotel Sign i Stockholm.

Rooftop Garden – takterrass i centrala Stockholm

Med första parkett till den fantastiska utsikten över Stockholm stad är Rooftop Garden ett ställe du inte får missa. Njut av god mat, cocktails och härligt häng på en pulserande takterrass i hjärtat av Stockholm.

En grön oas bland Stockholms takåsar

På våning åtta av Clarion Hotel® Sign möts du av en fantastisk grön oas med utsikt över Stockholm. Cocktails, mindre rätter och härlig musik i en social miljö. Rooftop Garden är en vibrerande sommardestination som passar alla tillfällen, vare sig det är en afterwork eller ett festligt firande. Med bara några minuters promenad från Stockholms Central är takterrassen den perfekta mötesplatsen för dig och dina vänner. Välkommen till Rooftop Garden!

Hyr takterrass med utomhuspool

På samma våning, vägg i vägg, hittar du Selma City Spa som du tillsammans med Rooftop Garden kan hyra för privata tillställningar. Hela Clarion Hotel® Signs åttonde våningsplan med tillgång till rooftop bar, lounge och uppvärmd utomhuspool? Ja tack! Firande, mingel eller kick-off, här kan du samla ditt sällskap och njuta av mat och dryck på en fantastisk takterrass åtta våningar över marken.

Rooftop Garden Bar på Clarion Hotel Sign i Stockholm.Drinkar på Rooftop Garden Bar på Clarion Hotel Sign i Stockholm.Drinkar i solen på Rooftop Garden Bar på Clarion Hotel Sign i Stockholm.

Rooftop Garden Bar

Stockholm

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Östra Järnvägsgatan 35, 111 20 Stockholm
  • contactPhoneTelefon
    +46 8 676 98 00