Medlemskap
Baren på ICEBAR i centrala Stockholm.

ICEBAR Stockholm – världens första permanenta isbar!

Få en arktisk upplevelse mitt i centrala Stockholm på ICEBAR! Sval krispig luft, spännande inredning och konstnärlig design. Välkommen till Stockholms kallaste bar.

En bar full av kontraster

ICEBAR är världens första permanenta isbar och håller minusgrader året om, även under sommarens varmaste dagar. Baren är skapad av is från Torne Älv och likaså glaset din drink serveras i! Var beredd på en kväll full av kontraster. Njuta av iskalla cocktails för att seda värmas av smakrika rätter i restaurangen. Ta med dina vänner, familj eller kollegor på en unik upplevelse som transporterar dig till norra Sveriges polarmagi, mitt i Stockholm. Läs mer om middagspaket och reservation på ICEBAR.

Isskulptering i centrala Stockholm

På ICEBAR kan du släppa ut din inre konstnär och låta kreativiteten flöda. I 45-60 minuter kan du och ditt sällskap skapa konstverk av isblock från Torne Älv tillsammans med en erfaren isskulptör från ishotellet. 10-40 personer delas upp i två lag för att tävla mot varandra i kampen om det mest kreativa konstverket. Välkommen till ICEBAR.

Interiör på ICEBAR i centrala Stockholm.Färgglada drinkar på ICEBAR i centrala Stockholm.Mat och dessert på ICEBAR i centrala Stockholm.

ICEBAR

Stockholm