MedlemskapMina bokningarKundservice
Table at Restaurant The Social at Quality Hotel Globe

The Social Bar & Bistro

Klassiska rätter i en mysig miljö på The Social Globe

The Social Globe, som ligger vid Avicii Arena och Tele2 Arena, ger dig vällagade klassiska rätter kryddade med överraskande smaker. Välkommen in på en riktigt god middag vid Globenområdet i Stockholm!

Klassiker med en twist

Hos The Social Globe får du uppleva nordiska traditioner med en modern twist. Filosofin bygger på goda, smakrika och okomplicerade måltider som är tillagade från grunden. Njut av en trevlig middag tillsammans med familjen eller ta med vännerna på en god drink. Här är alla välkomna!

Perfekt innan eller efter ett evenemang

Ska du på konsert, hockeymatch eller kanske vill du se fotbollslagen Hammarby eller Djurgården vinna på hemmaplan? Kom förbi på en bit mat innan, eftersom upplevelsen inte alls blir lika bra på en tom mage! Ett tips är att boka ditt bord innan, om du vill vara helt säker på att få plats.

Goda drinkar och shuffleboard

I baren på The Social Globe kan du koppla av i goda vänners lag tillsammans med något gott i glaset. Varför inte riva av en match i shuffleboard? Baren erbjuder en rymlig och trivsam miljö och är även en del av lobbyn till hotellet Quality Hotel™ Globe.

The Social Bar & Bistro

Hamburgare och pommes frites på restaurang The Social Bar & Bistro.Färgglad fiskrätt på restaurang The Social.

The Social Globe

Stockholm

Meny

Öppettider

Middag

Måndag - Lördag: 17:00 - 22:30

Adress

Arenaslingan 7, 121 77 Stockholm