strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Varmlunch serveras på tallrikar med köket i bakgrunden på Meatings på Quality Hotel Carlia i Uddevalla, Sverige.

Meatings – lunch, middag & händelserika kvällar

Meatings passar perfekt för de flesta tillfällen, vare sig du kikar förbi på en snabb lunch eller inleder helgen med en härlig middag. Rycker det i fötterna? Se till att pricka in ett datum när ett festligt event står på agendan.

Klassiska favoriter på menyn

Restaurangen serverar vällagade rätter till lunch och är, tillsammans med den avslappnade atmosfären, den perfekta platsen för att koppla bort vardagens bekymmer en stund. Under kvällstid erbjuder Meatings en lyxigare buffé med fokus på vad de kan allra bäst – kött. Självklart finns även vegetariska alternativ. Dyk upp på jobblunch med kollegor, middag med vänner och allt däremellan.

Håll koll på eventkalendern

Meatings ligger mitt i centrala Uddevalla i anslutning till hotellet Quality Hotel™ Carlia. Stadens shopping och sevärdheter ligger bara ett stenkast bort. Men du behöver inte lämna Meatings för en kväll full av spänning. Sjung med i låtarna av olika liveband, klä ut dig inför temafester och släpp loss med dina bästa dance moves. Håll koll på alla kommande event på deras hemsida för att inte missa allt roligt som händer. Välkommen!