Medlemskap
Hamburgare och pommes frites på restaurang The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Nytänkande bistro innanför Visbys ringmur

Med fokus på franska bistroklassiker, med inslag av Gotland, och kulturella happenings är The Social Bar & Bistro den självklara mötesplatsen för en minnesrik kväll.

Moderna bistroklassiker

På The Social Bar & Bistro möts du av en meny med något för alla, vare sig du är sugen på en saftig hamburgare, en god pasta eller en grön, krispig sallad. Rätterna på menyn görs sällskap av noga utvalda viner och ett brett ölsortiment för den törstige. Självklart finner du även en rad olika alkoholfria dryckesalternativ. Slå dig ner i en social och avslappnad miljö som väcker liv i alla dina sinnen. Ditt andra vardagsrum helt enkelt.

Skapa nya minnen

The Social Bar & Bistro är en plats för samhörighet. Restaurangen bjuder in till en levande stämning med konserter och konstutställningar, samt hjärtliga diskussioner med gamla och nya vänner. Njut av klassiska bistrorätter, med fokus på gotländska råvaror, och låt dig överraskas av en oväntad twist. Oavsett om du letar efter en lätt bit mat eller en festmåltid finns det något som faller dig i smaken.

Matupplevelse mitt i Visby

Restaurangen hittar du i anslutning till hotellet Clarion Hotel® Wisby, innanför Visbys ringmur. Hit kan du enkelt ta dig efter en heldagsutflykt runt staden, eller ladda upp inför kvällens festligheter tillsammans med vänner. Oavsett tillfälle är The Social Bar & Bistro den perfekta mötesplatsen mitt i pulsen av Visby. Glöm vardagens bekymmer och njut av god mat och fantastisk stämning. Välkommen till The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Orange drink på restaurang The Social Bar & Bistro i Visby.Räksallad på restaurangen The Social Bar & Bistro.Inredning i restaurangen The Social Bar & Bistro i Visby.Facade of Clarion Hotel Wisby on a sunny day, Gotland, Sweden.

The Social Wisby

Visby

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

 • Måndag - Torsdag

  17:00 - 21:00

 • Fredag - Lördag

  17:00 - 22:00

 • Söndag

Kontakt

 • locationPinAdress
  Strandgatan 6, 62124 Visby
 • contactPhoneTelefon
  +46 498 25 75 00
 • emailContactE-post
  wisby@socialbarbistro.se
 • calendarBokning
  Boka nu