Medlemskap
Vattenland

Upplev tropisk värme och palmer i Frederikshavn

Välkommen till Quality Hotel™ The Reefs vattenland i Frederikshavn. Känn den tropiska värmen och upplev de olika poolerna – det finns något för hela familjen. Vattenlandet är inkluderat i priset för alla hotellgäster.

Äventyr i tropiskt klimat

Tycker du att Karibien ligger för långt bort? Vi har lösningen för dig. Du behöver nämligen inte åka längre än till Quality Hotel The Reef i Frederikshavn i norra Danmark för att känna tropisk värme. Här ligger vattenlandet du bara måste besöka där hela familjen kan njuta av varma bad, palmer, klippor och fågelkvitter – året om! Och vet du vad? Bor du på Quality Hotel The Reef ingår entrén till det tropiska vattenlandet i rumspriset.

Pooler för hela familjen

Det finns inte bara en pool i vattenlandet, utan hela 10 pooler där du kan välja din favorit. Blir det den hemliga djungelfloden som slingrar sig genom hela vattenlandet? Eller den stora vågbassängen, Thunder Bay, där du kan känna på hur det är att vara i en tropisk storm? Vattenlandet har något för hela familjen – stor som liten. Du kan även nyttja utomhuspoolen vid soldäcket och hit kommer du bara om du simmar genom den underjordiska kanalen.

Vattenlandvattenlandpool, spa

Inför ditt besök

• Bor du inte på hotellet? Då kan du boka ditt besök här.


• Hungrig? Caféet är öppet torsdag - söndag, och alla dagar under sommarmånaderna.