strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Spa på Quality Hotel Strand i Gjövik.

Lyxa till semestern med spa i Gjövik

På hotell i Gjövik i Norge kan du njuta av skön avkoppling på spa. Boka en hotellweekend eller konferens och unna dig samtidigt en lugn stund i poolen och en uppfriskande behandling. Det är en perfekt paus från vardagen och alla måsten.

Njut av livet på landet

Gjövik ligger vid Norges största sjö som heter Mjøsa, mindre än två timmars bilresa från Oslo. Den pittoreska staden har ett rikt kulturliv och ett levande restaurangliv. Vill du ut i naturen finns många alternativ. Ta en tur med en hjulångare på sjön, besök Gjøvik Olympiske Fjellhall som är världens största matcharena inne i ett berg eller ge dig ut på en av de många vandringsleden och skidspåren som finns i området. På ditt hotell kan du sedan varva ner med ett härligt spabesök.

Relax när du behöver det som bäst

Otium SpaQuality Hotel™ Strand finns gott om relaxmöjligheter. Hit är du välkommen med såväl din partner som med kompisgänget eller med kollegorna på din arbetsplats. Spendera några timmar i poolen och i bastun och boka gärna in en skön behandling. Här erbjuds flera behandlingar att välja mellan. Har du lite extra energi kvar i kroppen finns cyklar, löpband och olika styrkeredskap på hotellets gym.

Gjövik

Spa och relax

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka