Medlemskap
Utsikt över Norefjell från vattnet.

I Norefjell finns spa för alla

Norefjell ligger ungefär två timmar från Oslo och fem timmar från Göteborg. Här väntar fjäll och skidor på vintern och vandringsleder på sommaren. Men här finns också tid för avkoppling, lugn och ro. Börja dagen på fjället och avsluta med ett skönt bad och en behandling på spa.

Koppla av på spa efter en dag på tur

Javisst är det härligt att vara ute, spänna på sig skidpjäxorna eller vandringskängorna och uppleva en dag på fjället. Men visst är det lika härligt att sedan kliva in i en lugn och skön spamiljö där varma pooler, bastubad, jacuzzis, massage och ansiktsbehandlingar väntar. På en semester i Norefjell kan du få allt! Åk hit en vecka med familjen eller kompisgänget eller bjud din kärlek på en spaweekend till Norefjell.

Spa med fjället som bakgrund

Norefjell Ski & Spa är ett mycket uppskattat spahotell. Här är det enkelt att koppla av och koppla bort vardagen och njuta av livet här och nu. Boka gärna en skön behandling eller sätt dig i en utomhusjacuzzi med något gott att dricka och en svindlande utsikt över bergen och vackra Gaustatoppen. Det är svårt att tänka sig något mer avslappnade än så, eller hur?

Norefjell

Spa och relax

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka