Medlemskap
Poolen i spaavdelningen på Sommerro, Vestkantbadet.

Vestkantbadet – ett spaparadis i centrala Oslo

Boka nu

Välkommen till 1400 kvm av välbefinnande! Avskärmat, men ändå centralt placerat på toppen av Frogner, hittar du denna relaxoas. Ge lite extra kärlek till kropp och själ i en rofylld atmosfär.

En fulländad spaupplevelse

Vestkantbadet hittar du i centrala Oslo, på hotellet Sommerro, och sträcker sig från entréplan och hela vägen upp till hotellets magiska takterass. Unna dig en dag, eller varför inte flera dagar av ordentlig avkoppling på kulturmärkta Vestkantbadet. Relaxavdelningen erbjuder pool, kallbad, torrbastu, infraröd bastu, relaxbutik, sex express-behandlingsrum för ansikte, hår och make-up och fyra behandlingsrum för högkvalitativa massageupplevelser för kropp, rygg och nacke.

8-timmars rekreation

Relaxavdelningen utgör en viktig pusselbit i Sommerros 8-timmarsregel: ett balanserat dygn består av 8 timmars sömn, 8 timmars arbete och 8 timmars rekreation. På Vestkantbadet är det fullt fokus på rekreation. Varva ner och ladda batterierna i spaavdelningen, svettas ut veckans bekymmer i gymmet och avsluta dagen med en god, smakrik middag i någon av hotellets fantastiska restauranger. Och inte minst, njut av en slående utsikt över hela Oslo.

Träna på Vestkantbadet

Vestkantbadets gym har ett unikt träningserbjudande för medlemmar och övernattande gäster på hotellet. 400 kvm utrustat med toppmodern träningsutrustning som passar de flesta träningsformer, du väljer! Teamet på Vestkanbadet är redo att hjälpa dig med ett träningsupplägg efter just dina mål och behov för att du ska lämna gymmet full av ny energi. Varmt välkommen till Vestkantbadets gym.

Inomhus pool i spaavdelningen på Sommerro.Sminkstation på Vestkantbadet i Oslo.Bastu på Vestkantbadet i Oslo.Omklädningsrum på Vestkantbadet i Oslo.

Vestkantbadet

Oslo

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

 • Måndag - Torsdag

  07:00 - 21:00

 • Fredag - Lördag

  08:00 - 19:00

 • Söndag

Kontakt

 • locationPinAdress
  Sommerrogata 1, 0255 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 21 40 49 50
 • emailContactE-post
  vestkantbadet@sommerrohouse.com
 • calendarBokning
  Boka nu