Medlemskap
Kvinna kopplar av i en pool.

Unna dig spa och relax i Sarpsborg

Nästa gång du besöker Sarpsborg ska du passa på att unna dig skön avkoppling på ett spa. Staden har mycket att erbjuda både vuxna och barn. Här finns historia, kultur, härliga matställen och ett högt vattenfall. På ett spa kan du sedan njuta av den lugna atmosfären, bad och välgörande behandlingar.

Sarpsborg året om

Den tusenåriga staden Sarpsborg som ligger mellan Oslo i Norge och den svenska gränsen är en vacker stad att besöka på sommaren. Utforska ett av Europas högsta vattenfall Sarpsfossen vid älven Glomma, besök ett museum och lär dig mer om stadens spännande historia eller njut av en picknick i en park. Är du Sarpsborg när vädret är lite sämre väntar avkopplande spa på dig istället. Ibland är det precis det som behövs för att få ny energi till vardagens alla måsten!

Spa alla dagar

Quality Hotel™ Sarpsborg är du välkommen alla dagar, året om. Det är ett mycket populärt familje- och konferenshotell. Hotellets konferensgäster möts av flexibla arbetsrum med modern teknik. Alla små gäster är välkomna att upptäcka Badeland och Superland, och för dig som längtar efter lugn och ro finns mysiga Velvet Spa. Här kan du njuta av proffsiga hud- och friskvårdsbehandlingar med inspiration från hela världen.

Sarpsborg

Spa och relax

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka