Medlemskap
Utsikt över takpoolen på Avalon i Göteborg.

Inspiration, design och sköna bad på Avalon

Avalon Hotel ligger i hjärtat av Göteborg. Här möts du av en oas av design och inspiration. Det centrala läget gör att du enkelt kan utforska stadens utbud av restauranger, kultur, shopping och nöjen - eller bara njuta av den lyxiga takterrassen. Ta ett dopp i poolen och blicka ut över omgivningen.

Takpool i sann feng shui-anda

Om du besöker Göteborg under maj till september har du som gäst fri tillgång till hotellets takterrass med pool dagtid. Poolen är klädd i mosaik och pryds av ett bälte av 24-karats guld, vilket enligt feng shui-läran ska bringa dig välgång och lycka. Den håller en behaglig temperatur på 28 grader och en del svävar dessutom fritt och kan ses från Kungsportsplatsen.

Avsluta dagen med stil

Oavsett om du besöker Göteborg med vännerna, familjen, kollegorna eller kärleken kommer Avalon Hotel att erbjuda en inspirerande och behaglig upplevelse. Efter en dags utforskande är det skönt att kunna svepa in sig i morgonrocken och kliva i tofflorna som finns på rummet, och sedan ta hissen upp till takterrassen där poolen, solstolarna och parasollen väntar. Sugen på något gott att dricka? Beställ från personalen på plats eller från baren på markplan så kommer de upp med din beställning!

Champagne vid poolen på Avalon i Göteborg.Exteriör av Avalon i Göteborg.

Takpool

Göteborg

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

 • Måndag - Söndag

  12:00 - 18:00

Kontakt

 • locationPinAdress
  Kungstorget 9, 411 17 Göteborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 31 751 02 00
 • emailContactE-post
  info@avalonhotel.se