Medlemskap
Utsikt från poolen på spa Stenungsbaden i Stenungsund.

Koppla av på Bluewater Spa i Stenungsund

Boka nu

Om du är sugen på klassiskt spa med havet intill ska du genast spana in Bluewater Sports & Health Club. Spat ligger på västkusten omslutet av klippor och vatten och erbjuder en underbar plats för avkoppling och vila. Basta, bada eller boka en skön behandling och låt kropp och själ komma till ro.

Kombinera hotellvistelsen med spa

Gör din hotellvistelse till något alldeles speciellt nästa gång du ska besöka Stenungsund och boka in dig på ett spahotell! Spaavdelningen Bluewater Sports & Health Club på Stenungsbaden Yacht Club lockar med varma pooler, både inne och ute, jacuzzi, bastulandskap, bastuflotte och olika typer av behandlingar.

Unna dig det lilla extra

Det finns även ett soldäck där du kan slå dig ner och bara njuta av det karga skärgårdslandskapet och något gott att dricka. Passa även på att unna dig det där lilla extra och boka in dig på en skön massage eller ansiktsbehandling hos någon av de duktiga terapeuterna!

För dig som vill ha något mer fartfyllt

Som namnet Bluewater Sports & Health Club antyder så finns det även flera möjligheter till lite mer fartfyllda aktiviteter. Du kan till exempel besöka gymmet med löpband, crosstrainer, cyklar och fria vikter eller boka in dig och vännerna på ett roligt gruppass. Hotellgäster har även tillgång till en hinderbana och har möjlighet att mötas i en match i beachvolley eller tennis. Välkommen till Stenungsbaden!

Jacuzzi på spa Stenungsbaden i Stenungsund.Utomhuspool på spa Stenungsbaden i Stenungsund.Terassen på spa Stenungsbaden i Stenungsund.

Stenungsbaden

Stenungsund

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Södra stenugnsön, 444 48 Stenugnssund
 • contactPhoneTelefon
  +46 303 72 68 00
 • emailContactE-post
  hello@stenungnsbaden.se
 • calendarBokning
  Boka nu