Medlemskap
Avkoppling vid poolen på spahotellet Selma Spa in Sunne.

Sköna spa i Sunne

Vid Fryken i Värmland hittar du Sunne – en liten pärla inbäddad i vacker natur med gott om upplevelser, äventyr och besöksmål inpå knuten. Men det är även en plats för avkoppling. Du hittar nämligen en mängd sköna spaupplevelser där du kan ge kroppen och sinnet det avbrott från vardagen de behöver.

Pool, bastu eller sparitual?

Om du är på besök i Sunne och har ägna dagen åt vandring, skidåkning, shopping eller att bara strosa runt i staden kan det vara skönt att avsluta med något lugnt och rogivande. Ett spabesök är ett ytterligt alternativ som genast kommer att hjälpa dig att komma ner i varv och återfå din fulla energi. Och beroende på vad du gillar och är ute efter för avkoppling finns det flera spaupplevelser att välja bland! Koppla av i en varm pool, bada bastu eller genomgå en sparitual.

Förläng upplevelsen på ett spahotell

Du som vill gå all in och förvandla sparitualen till en hel weekend kan dessutom boka in dig på ett mysigt spahotell. Selma Spa i Sunne är till exempel ett utmärkt alternativ när du både vill bo bra och kunna börja eller avsluta dagen med en skön spavistelse. Där hittar du bastu samt flera bad både inomhus och utomhus, så att du själv kan välja om du vill hoppa ner i rykande varma källor eller svalkande infinitypooler.

Sunne

Spa och relax

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka