Medlemskap

Bar & restaurang

Norden möter Centraleuropa på NÒR – stans nya restaurangkoncept

Med ena benet i Nordens mathistoria, och det andra i modern centraleuropeisk matkultur, har det nya konceptet NÒR gjort entré på restaurangscenen. Välj och vraka från en fantastisk à la carte-meny, eller låt kocken bestämma – kanske blir du nyförälskad i en gammal klassiker? Men först, låt oss berätta mer om stans (eller rättare sagt: flera städers) nya restaurangpärla.

 • Du vet känslan man får på fredagar? När nyfikenhet, spänning och förväntan bubblar inombords.

 • Det är ingen främmande känsla när du besöker vårt nya restaurangkoncept NÒR, oavsett om det är fredag eller ej.

 • Här serveras våra mest välkända klassiker, kryddade med en stor dos mod, i en levande och fartfylld atmosfär.

 • Har du inte redan fredagsfeeling när du kommer hit, ja… då är det snabbt fixat!

En hyllning till den nordiska kokkonsten

På brasserie NÒR kan du förvänta dig det bästa av två tidsepoker. Här möts du av en meny full av klassiska, nordiska rätter lagade på ett uppdaterat och modernt vis. Kombinationen av nordisk kokkonst och nya centraleuropeiska influenser, gör NÒR till en helt unik matupplevelse. Kanske får du smaka på en ny version av Toast Pelle Janzon? Eller varför inte överraska smaklökarna med oväntade och spännande kombinationer, som till exempel rödbetor, hallon och lakrits – allt på en och samma tallrik? Här får råvaran spela huvudrollen. Menyerna tar avstamp i nordisk skog och mark, och speglar säsongens framträdande råvaror.“Mat och dryck är oerhört viktigt när resenärer väljer hotell och när människor på orten bestämmer sig för att ta ett hotell till sina hjärtan. Inspirationen till NÒR kommer från gästerna och deras önskemål men med en touch av mattrender som vi ser är växande världen över. Här kommer det hållbara och lokalproducerade in”, säger Fredrik Blomberg, SVP Food & Beverage Strawberry.Har du svårt att välja från à la carte-menyn, och gillar att testa nya saker, kan du luta dig tillbaka och låta kocken bestämma. På några av våra restauranger kan du nämligen välja Chef's Choice, som inkluderar förrätt, huvudrätt och dessert – alla noga utvalda och varsamt komponerade av kocken.

 • Brett vinsortiment och spännande cocktails

  Rätterna får sällskap av ett brett europeiskt vinsortiment som tar dig med på en inspirerande smakresa, oavsett om du väljer att kombinera maten med en avstickare till Frankrike, Italien, Spanien eller Tyskland.

 • Se till att ta hjälp av vår serveringspersonal – de vet allt om vilka rätter som gör sig bäst till vilket vin.

 • Är du ingen vinfantast behöver du inte oroa dig. NÒR är mästare på cocktails. Här hyllas nämligen några av världens främsta cocktails, självklart är även dessa gjorda på nordiska ingredienser.

 • För dig som önskar ett alkoholfritt alternativ, gör de sig minst lika goda som mocktails.

Firande, afterwork och allt däremellan


Matupplevelsen sträcker sig längre än din tallrik. Ditt andra vardagsrum? Ja, det är en klockren beskrivning av restaurangkonceptet. Hit är du välkommen när som helst, oavsett tillfälle. Vare sig du vill komma förbi tillsammans med kollegorna för något gott i glaset, fira något speciellt med nära och kära, eller inleda helgens festligheter, är NÒR ett utmärkt val.

 • Här möts du av en okonstlad atmosfär och en levande stämning som sätter en fredagsstämpel på vilken dag som helst.

 • Både meny och miljö gör helt enkelt restaurangen till en perfekt plats för alla typer av möten, alla åldrar och olika smakpreferenser.

 • Välkommen till NÒR!

Här hittar du NÒR

Idag hittar du NÒR i följande städer:
"NÒR finns idag på sju destinationer i Sverige, nu ser vi fram emot att se NÒR utvecklas, och att ta varumärket vidare till fler destinationer i framtiden", säger Fredrik Blomberg, SVP Food & Beverage Strawberry.


Färgglad rätt på rödbetor på brasserie NÒR.Bordsdukning i restaurangen, NÒR, på Quality Hotel™ Match i Jönköping.Mysig interiör på brasserie NÒR.Färgglad fiskrätt på restaurang NÒR.

Upptäck mer

Restauranger och barer

Senaste artiklarna