MedlemskapMina bokningarKundservice
En fiskrätt serveras på restaurang NÒR.

NÒR Södermalm

Nordiska rätter med influenser från Centraleuropa

Boka nu

Välkommen till en restaurang som väcker liv i alla sinnen. På NÒR serveras uppskattade och klassiska rätter i en modern tappning, mitt på Stockholms populära stadsdel, Södermalm. Lyxa till vardagen, eller inled helgen på bästa sätt. NÒR Södermalm slår upp dörrarna den 29 september 2023.

Norden möter Centraleuropa

På NÒR möts du av en meny full av rätter i nordisk anda. Köket hyllar den nordiska kokkonsten i kombination med moderna och spännande inslag från Centraleuropa. Rätterna är vällagade och gjorda på lokala råvaror med avstamp i vår skandinaviska skog och mark. Slå dig ner i en avslappnad, okonstlad atmosfär och njut av nya versioner av kända klassiker. Välkommen att hylla historien tillsammans med NÒR – på modernt vis.

Stockholms bästa läge för mat och dryck

NÒR hittar du i ett av Stockholms mest restaurangtäta områden, Södermalm, i anslutning till hotellet Clarion Hotel® Stockholm. Med närhet till flera av stadens mest fantastiska shoppinggator, gallerior och barer är NÒR en perfekt mötesplats för såväl en afterwork som en trerättersmiddag i sällskap av goda, europeiska viner. Eller varför inte som ett stopp under en klassisk barrunda på Södermalm? Välkommen till NÒR, oavsett tillfälle.

Öppnar 29 september 2023

Vi närmar oss öppningen! Nu kan vi inte längre vänta med att välkomna er, så vi smygöppnar med ett begränsat antal platser den 29 september. Kom och testa vår 3-rätters Chefs Choice-meny för 595 kr (ordinarie pris 695 kr), eller några av våra utvalda rätter från à la carten. Erbjudandet gäller från 29/9 - 9/10.