Medlemskap
Toast Pelle Janzon serverat till förrätt på restaurang NÒR.

NÒR Östersund

Modernt brasserie i hjärtat av Östersund

Med en mix av smaker från när och fjärran bjuder NÒR in till fantastiska middagar, fördrinkar och allt däremellan. Njut av god mat och dryck, mitt i centrala Östersund.

Modernt brasserie

Menyn på NÒR färgas av en härlig mix av traditionella nordiska rätter som utmanas av spännande influenser från Centraleuropa. Restaurangen understryker den nordiska kokkonsten och tar tillvara på skandinavisk skog och mark – de lokala råvarorna spelar huvudrollerna. Vare sig du är ute efter en trerätters middag eller bara något gott i glaset, har du hamnat helt rätt. Välkommen till NÒR för gott sällskap och härlig stämning i nordisk anda.

En plats för alla möten

Restaurangen är som gjord för alla typer av möten. NÒR hittar du nämligen mitt i Östersund city på hotellet Clarion Hotel® Grand Östersund. Du behöver inte vara en hotellgäst för att smaka på restaurangens fantastiska meny. Hit är alla välkomna, oavsett om du är på resande fot eller är bosatt i staden. Slå dig ner i en varm och social miljö, njut av vällagade rätter och skapa minnen tillsammans med nära och kära. Låt NÒR Östersund bli ditt andra vardagsrum.

NÒR Östersund

En fiskrätt serveras på restaurang NÒR.Glad kvinna med njut av god mat och dryck på restaurang NÒR Östersund.Burratarätt med tomater på restaurang NÒR.

NÒR Östersund

Östersund

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Prästgatan 16, 831 31 Östersund
 • contactPhoneTelefon
  +46 63 55 60 04
 • emailContactE-post
  cl.ostersund@strawberry.se
 • calendarBokning
  Boka nu