I Stockholm kryllar det av härliga hotellbarer som är perfekta ställen att mötas upp och tillbringa hela kvällar på. Vi har listat några av de allra bästa i Stockholm!

Tak, At Six

ICEBAR - Hotel C Stockholm

Vasaplan 4, Stockholm city

Kanske har du redan besökt världsberömda ICEBARHotel C Stockholm? Om inte så är det hög tid att spana in denna coola bar. ICEBAR är världens första permanenta isbar och har en temperatur på -7°C. För att du ska slippa frysa får du låna en värmande cape och handskar. Inredningen och glasen är gjord av klar is från Torne Älv. Garanterat värt ett besök! För inträde till ICEBAR tillkommer en avgift.

Hotel C Stockholm Ice bar_16_9Lockar det med en drink i denna unika miljö?

Blanche & Hierta, Cocktails At Six, TAK och Stockholm Under Stjärnorna - At Six & HOBO

Brunkebergstorg 2-6, Stockholm city

Designhotellet At Six erbjuder flera möjligheter till att svalka strupen. På entréplan ligger Blanche & Hierta, en livlig men ändå avslappnad vin- & delibar. En trappa upp från hotellets lobby finns Cocktail Bar At Six. Här blandas signaturdrinkar kvällen lång i en elegant miljö. Musikuppträdanden höjer stämningen och gör detta till en perfekt plats för lite mingel.

50 meter upp, ovanpå boutiquehotellet HOBO, hittar du TAK och Stockholm Under Stjärnorna (SUS), den sistnämnda håller öppet på sommarhalvåret. Både TAK och SUS (som ligger bredvid varandra) bjuder på storslagna takterrasser med utsikt över hela staden. Ett måste om du ska ut med gänget och ta en drink eller två en sommarkväll!

at six stockholm under stjärnornaSommarkväll på Stockholm Under Stjärnorna.

Hotellbaren och Rooftop Garden Bar - Clarion Hotel® Sign

Östra Järnvägsgatan 35, Stockholm city

Bara några stenkast från centralstationen, intill vackra Norra Bantorget, ligger Clarion Hotel® Sign. Med sitt optimala läge är det ett perfekt ställe att starta kvällen på, kanske med ett glas bubbel eller en öl. Baren på entréplan bjuder på sköna vibes och kommer du dessutom hit en fredag eller lördag kväll kan du digga med till musiken som live-DJ'n spelar.

Är du ute en solig vårdag eller en varm sommardag så hittar du hotellets Rooftop Garden Bar på våning 8, intill Selma City Spa, i en grön och härlig omgivning. Det är inte alla som hittar hit, så chansen är stor att du och ditt sällskap får vara helt i fred här.

Rooftop Garden SignSlå er till ro och njut av något gott att dricka på Rooftop Garden Bar.

Lykkes bar - Nordic Light Hotel

Vasaplan 7, Stockholm City

Nordic Light Hotel och Lykkes bar hittar du en plats som gjord för att skämma bort sig själv och sitt umgänge för ett ögonblick. Här finns bland annat ett stort utbud av viner och öl från svenska mikrobryggerier.

nordic light lykke barVad får det lov att vara?


Sugen på fler hotell i Stockholm? Kika in här för att se alla våra Stockholmshotell!