Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Trollhättan

Välkommen Trollhättan och Clarion Collection Hotel Kung Oscar. I den här mysiga men livliga staden kommer du aldrig att ha tråkigt. På Clarion Collection Hotel Kung Oscar får du tillgång till det smörgåsbordet av upplevelser som är Trollhättan.

Mitt i parktriangeln

Clarion Collection Hotel Kung Oscar är beläget på Drottninggatan i Trollhättan och därmed bara 500 meter från Trollhättans centralstation. Hotellet ligger också mitt i en trevlig parktriangel. Det betyder att det bara ligger ett litet stenkast ifrån tre olika parker: Maria Alberts Park, Betty Backs Park och Bergslagsparken. Men det är inte allt som Clarion Collection Hotel Kung Oscar har nära till. Hotellet ligger mitt i staden och ger dig därför snabb tillgång till allt som finns att erbjuda när det kommer till restauranger, underhållning och företagsamhet. 

Aldrig tråkigt i Trollhättan

Trollhättan är en väldigt charmig och fartfylld stad. Som gäst på Clarion Collection Hotel Kung Oscar kan du avnjuta en härlig natts sömn, för att sedan utforska allt som Trollhättan har att bjuda på. Du kommer att ha gångavstånd till det mesta. Till exempel Trollhättefallen, där kan du se dammluckorna öppnas och 300 000 liter vatten i sekunden forsa ut över älvfåran. Trollhättan ger dig också snabb tillgång till andra platser och städer. Från Trollhättans centralstation kan du bara hoppa på tåget i drygt en halvtimme för att sedan befinna dig i Göteborg. Vårt hotell ligger bara 10 minuters bilfärd från Trollhättan Vänersborgs flygplats.

God mat och företagslägenheter

Clarion Collection Hotel Kung Oscar får du som gäst alltid tillgång till den sedvanliga frukostbuffén. Men det ingår också alltid Afternoon Sweets och Evening Meal för alla övernattningsgäster. På hotellet kan du också välja mellan att boka ett hotellrum eller någon av våra trerumslägenheter för en längre vistelse.

Närliggande destinationer

Vänersborg

Göteborg

Stenungsund

Läs mindre
4 hotell i Trollhättan

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.