Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Grand, Borås Borås ,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Borås

Borås,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel™ Grand Borås. Ett utmärkt val för för familj, konferens och nöje i Borås och Västsverige. Här hittar ni en stor konferensavdelning, restaurang, gym och bastu. Njut av en stor frukostbuffé och roa er med en match shuffleboard!

Quality Hotel™ Grand, Borås 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,1
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Grand, Borås

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till Quality Hotel™ Grand i Borås! Här bord du mitt i centrum av staden och blir granne med stadsparken, butiker, konst i världsklass och lejonet Simba.

Om hotellet

Välkommen till Quality Hotel™ Grand i Borås, med sina 9 våningar, 219 hotellrum, ny mötes- och eventarena med 7 konferenslokaler, 100 kvm gym med bastu och yoga/relaxytor. Hotellet är en naturliga mötesplatsen för både familjer, affärsresande och sportintresserade. For meetings that matters.

På Quality Hotel Grand i Borås möts du av en välkomnande och familjär atmosfär där vi alltid har glimten i ögat. Ett hotell för work, play eller lite av båda - något för hela familjen! Sedan 1972 har vi varit Borås mest omtyckta hotell och är nu också stora delar av hotellet nyrenoverat. Njut av ett hotell mitt i stan, nära till restauranger och nöjesliv.

NÒR - nordiska rätter med inslag av europeiska influenser

NÒR är ett modernt brasserie som lyfter traditionell nordisk kokkonst till nya höjder med spännande influenser från Europa. Vi tar vara på våra lokala råvaror och hämtar inspiration från skandinavisk skog och mark. Här kan du njuta av en cocktail i baren eller en lyxig middag i en mysigt inredd restaurang.

Klicka här för att läsa mer om NÒR och boka bord.

Mat & dryck

Vår bar har öppet alla dagar och vår stora uteservering likaså om vädret tillåter. 
Varje vecka serverar vi lunch med både nya och kända smaker på menyn – något för alla! 

Boka en ny konferensupplevelse

Vår nya toppmoderna konferensavdelning har samtliga möteslokaler placerade på ett och samma plan och passar allt från små möten till stora events. Här finns en härlig loungeyta med utsikt över Viskan som passar utmärkt för sociala fikapauser, brainstorming och festliga mingel. För det större eventet finns även möjlighet att boka vår största lokal ihop med loungeytan. Och du har väl inte missat att det alltid ingår popcorn och mjukglass när ni konfererar hos oss?

Hur vill du bo?

Allt från prisvärda Moderate- och Standardrum, till smarta Familjerum och Deluxerum, helt nya Superiorrum och extra stora XXL rum med hela åtta sängar. Vilket passar dig bäst? Läs mer om våra rumstyper här
Vill du lyxa till det lite extra har vi helt nya sviter, som du kan läsa mer här

Omtyckt mitt i Borås 

300 meter från Borås centralstation, ett stenkast från Stora Torget och direkt vid ån Viskan väntar Quality Hotel Grand, Borås på dig. Vi är stolta över att vara ett så omtyckt hotell bland Boråsbor, affärsresenärer och turister. Det tror vi är tack vare vårt centrala läge i Borås, granne med vackra Stadsparken och med gångavstånd till hela stadskärnan. Andra saker som våra gäster brukar nämna som det bästa med Quality Hotel Grand, Borås är vår genomtänkta service och vår goda mat. Vad är viktigast för dig? Kom till oss och ta reda på det!

Upplev Borås

I vår stad finns mycket att se och göra. Här kan du läsa mer om Borås.

Välkommen till Borås pärla, Quality Hotel Grand!

Kontakt

  • Hallbergplatsen 2 503 30 Borås , Sverige

Hitta till hotellet

Tåg/buss

Till Borås Centralstation

Från Landvetter Airport

Taxi till hotellet

Taxi

Vi rekommenderar Sverigetaxi Borås, telefon 033-12 70 70 

Om Quality Hotel Grand Borås

Antal hotellrum

219 st

Antal konferenslokaler

7 st

Avstånd flygplats

Landvetter Airport: 42 km, ca 25 minuter med bil

Avstånd lokaltrafik

Resecentrum: 300 m, 5 minuters gångväg 

Avstånd kongresscenter

Borås Kongress, 750 m, 10 minuters gångväg

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.