strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Nybakat bröd på bageri St George Bakery & Bar i Helsingfors.

St. George Bakery & Bar – ett hemtrevligt bageri

På St. George Bakery & Bar i centrala Helsingfors möter du doften av nybakat bröd. Slå dig ner i en avslappnad miljö och njut av stunden – oavsett om du är sugen på en bulle och en kopp kaffe, eller något helt annat från det hemtrevliga bageriet i Finlands huvudstad.

Hemtrevligt bageri med brett urval

I St. George Bakery & Bar’s trivsamma miljö finns allt du kan tänkas vilja ha från ett bageri. För vad sägs om ett stort urval av nybakat bröd, söta bakverk, smörgåsar, sallader, smoothies eller fantastiskt finskt kaffe? Dessutom är allt tillagat av de bästa lokala ingredienserna, av egna bagare, konditorer och kockar. Bageriets frukost är av högsta klass och något som du inte bör missa om du befinner dig i den finska huvudstaden Helsingfors!

Lunch och vy över Gamla kyrkoparken

Varje dag serveras lunch där du kan välja mellan dagens rätt eller något annat som lockar från menyn. Planerar du ett event eller kalas så går det bra att beställa från bageriets sortiment då det skräddarsys utifrån dina önskemål. Bageriet ligger vid Gamla kyrkoparken i Helsingfors och under sommaren finns en härlig terrass med utsikt över parken, som är perfekt för att ta en kopp kaffe eller ett glas vin med vänner – eller för äta frukost en skön sommardag.

Interiör på bageri St. George Bakery & Bar i centrala Helsingfors.Bakverk på bageri St. George Bakery & Bar i centrala Helsingfors.

St. George Bakery & Bar

Helsingfors

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Yrjönkatu 13, 00100 Helsinki
  • contactPhoneTelefon
    +358-9-42460060
  • emailContactE-post
    bakery@stgeorgehelsinki.com