Medlemskap
Pommes frites och musslor serveras på restaurang The Social Bar & Bistro.

Klassiska smaker på The Social Bar & Bistro i Kristiansand

På The Social Bar & Bistro älskar vi klassiska bistrorätter – men gärna med en överraskande twist. Oavsett om du är småsugen eller vrålhungrig har vi något för dig. Välkommen till The Social Bar & Bistro på Clarion Hotel Ernst i Kristiansand.

Ät gott i mysig miljö

Oavsett vad du är sugen på, i mat och dryckesväg kan vi erbjuda något smarrigt till just dig. På The Social Bar & Bistro serveras stora och små rätter, och vi älskar klassiska bistrorätter fast med uppdaterade smaker som överraskar. Restaurangen hittar du inne på det pampiga Clarion Hotel® Ernst. The Social Bar & Bistro är hotellets hjärta och här kan du slappna av efter en lång dag på jobbet, fira en kompis som fyller år eller bara njut av god mat och känna dig som hemma.

Centralt i Kristiansand

The Social Bar & Bistro ligger i centrala Kristiansand, ett stenkast från gågatan Markens och nära alla stadens sevärdheter. I tillägg till vällagade och goda maträtter kan du även njuta av något gott att dricka. Viner från spännande delar av världen, öl som alltid serveras kall och självklart erbjuds många goda alkoholfria alternativ. Ett besök på The Social Bar & Bistro är ett måste, oavsett om du är hotellgäst, bor i Kristiansand eller bara råkar ha vägarna förbi – varmt välkommen!

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

  Middag

  • Måndag - Lördag

   17:00 - 22:00

  • Söndag

Kontakt

 • locationPinAdress
  Rådhusgata 2 4664 Kristiansand
 • contactPhoneTelefon
  +47 38 12 86 00
 • emailContactE-post
  cl.ernst@strawberry.no