Medlemskap
Cocktails på Hub Bar Oslo.

Hub Bar – en urban mötesplats mitt i Oslo

Hub Bar är inte vilken bar som helst – det här är en urban mötesplats för alla som vill kunna umgås på en cool plats, äta god mat eller ta en cocktail eller mocktail om man känner för det.

Mat och dryck i en avslappnad miljö

Hub Bar är den urbana kvarterskrogen och baren som aldrig står stilla. En bar i hjärtat av Oslo centrum som förändras i takt med vilken tid på dagen det är. Här kan man njuta av god mat från en "all day menu" på en restaurang med puls som passar både för avslappnade jobbmöten och dejter. Eller varför inte stanna till här före kvällens konsert? Det är minst sagt rätt plats för den som vill dricka spännande vin på glas, öl från lokala mikrobryggerier och drinkar till sent på kvällen.

Ditt nya stammishak?

På urbana Hub Bar serveras du god lunch på lokala råvaror hela dagen medan du har djupa – eller lättsamma – samtal med vännerna. Luta dig tillbaka i bekväma stolar och soffor och njut av dagen eller kvällen till max. Vi vågar gå så långt som att säga att den här baren är en gåva till Oslo. Varför inte låta detta bli ditt nya stammishak – en självklar start på alla långa utekvällar på stan? Välkommen till Hub Bar!

Grillad macka på Hub Bar i centrala Oslo.Modern interiör på Hub Bar i centrala Oslo.Snacks på Hub Bar i centrala Oslo.Dessert på Hub Bar i centrala Oslo.

Hub Bar

Oslo

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

  Bar

  • Måndag - Tisdag

   11:00 - 00:00

  • Onsdag - Torsdag

   11:00 - 01:00

  • Fredag - Lördag

   11:00 - 02:00

  • Söndag

   12:00 - 00:00

Kontakt

 • locationPinAdress
  Biskop Gunnerus gate 3, 0106 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 23 10 80 00
 • emailContactE-post
  cl.thehub@strawberry.no