strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Dukning på restaurang The Social i Oslo.

The Social Bar & Bistro

Säsongsinspirerad meny på Fornebu

I centrala Fornebu, med omedelbar närhet till naturen och stranden, ligger The Social Bar & Bistro. Här kan du välja mellan okomplicerade och smakrika måltider tillagade från grunden – en fröjd för alla smaklökar!

Restaurang med naturskönt läge

Fornebu har ett unikt läge som få platser kan mäta sig med. Du har nära till park, hav och natur, du kan gå på konsert i Telenor Arena i närheten och inte minst ta dig till Oslo centrum på bara några minuter. Att stanna till på The Social Bar & Bistro vid Fornebu kan därför vara en mysig start på en händelserik kväll eller en perfekt avslutning på en dag fylld av bad och promenader i närområdet – eller öhoppning, museibesök och shopping i centrala Oslo.

Restaurang för alla

Även om restaurangen ligger i ett unikt och populärt konferenshotell, Quality Hotel™ Expo, är The Social Bar & Bistro ett lika bra val för avkoppling och gäster som bara "sticker inom" hotellet – såväl vuxna som barn. Oavsett om du är på semester, konferens eller bara vill utforska allt som moderna Fornebu har att erbjuda kan vi lova att du kommer att kunna njuta en god måltid tillagad med kärlek (och från grunden) på The Social Bar & Bistro.

Säsongsinspirerad och okomplicerad meny

Restaurangkonceptet The Social Bar & Bistro bygger på en matfilosofi om goda, okomplicerade och smakrika måltider tillagade från grunden. Kockarna använder den säsongsinspirerade menyn för att ge dig en smakupplevelse som inte bara är en fröjd för smaklökarna, utan som också är källan till energi, mod och spänning. För den törstige finns här även goda drycker och ett bra urval av öl och vin.

The Social Bar & Bistro

Interiör på restaurang Brasserie X i Oslo.

The Social Expo

Oslo

Meny

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Snaroyveien 20, 1360 Fornebu
  • contactPhoneTelefon
    +47 67 11 70 00
  • emailContactE-post
    q.expo@strawberry.no