strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Overview of restaurant locations at The Social Bar & Bistro.

Sandnes

The Social Bar & Bistro – bistrorätter med en twist

The Social Bar & Bistro, som ligger centralt i "businessområdet" Forus bara tio minuter från Stavanger och centrala Sandnes, serverar bistrorätter av högsta klass. Hit är du välkommen oavsett om du bara vill ha en litet matbit eller om du är vrålhungrig – eller om du bara vill ha något att dricka.

Platsen där du kan känna dig som hemma

The Social Bar & Bistro, som du hittar på Quality Hotel Pond, bygger på konceptet att vi alla är sociala varelser som vill ha känslan av tillhörighet. Speciellt om vi är hemifrån och kanske befinner oss i en ny stad eller ett nytt land. Därför lovar vi att du kommer att känna dig som hemma på The Social Bar & Bistro – platsen som bjuder in till trevliga samtal och avkopplande stunder över en god måltid. Här serveras läckra, klassiska bistrorätter av högsta kvalitet. Du kan också förvänta dig en modern och lite oväntad twist på de flesta rätter.

Allt från pasta och sallad till hamburgare

Oavsett om du är riktigt hungrig eller bara vill ha en liten matbit eller snacks kommer du garanterat att hitta något som passar dig. Självklart med något gott att dricka till! Här kan du välja och vraka bland viner från hela världen, kall öl och alkoholfria drycker. På tallriken kan du få både pasta, hamburgare och sallader – perfekt för alla tillfällen. Och vad sägs om att börja måltiden med en aptitretare bestående av italienska frestelser? Kom förbi, koppla av, ät, prata och njut!

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Koppholen 17, 4313 Sandnes
  • contactPhoneTelefon
    +47 51 63 68 00
  • emailContactE-post
    q.pond@socialbistro.no