Medlemskap
Interior at Pir Bar & Restaurant

Pir Bar & Restaurant – god mat i Ulsteinvik

På Pir Bar & Restaurant serveras läckra rätter tillagade av råvaror direkt från havet utanför. Den har det perfekta läget vid strandpromenaden i Ulsteinvik och är perfekt för att njuta av en god måltid med vännerna, familjen, kärleken eller kollegorna. Det är även möjligt att hyra festlokaler.

Råvaror från havet

Pir Bar & Restaurant ligger i Quality Hotel™ Ulstein och är omgiven av idyllisk natur. Platsen, precis vid ett vackert kajområde i Ulsteinvik, är perfekt för att njuta av en god måltid med din familj, ditt kompisgäng eller vem du än vill ta med dig. Restaurangens skickliga kockar tillagar råvaror som kommer direkt från havet.

Festlokaler och bar

Här står råvarorna alltid i centrum och smakupplevelserna ackompanjeras av spännande viner – eller andra önskade dryckesalternativ. Restaurangen är stilren och har plats för 120 gäster. Dessutom finns det två separata festlokaler där du kan samlas för privata eller slutna evenemang. Börja eller avsluta din måltid med en runda eller två i baren som har 18-årsgräns och samtliga rättigheter.

Närheten till det mesta

Pir Bar & Restaurant ligger precis vid Ulstein Arena med klätterpark, vattenland och bibliotek, och det finns en biograf längre bort på piren. Precis utanför dörren hittar du flera familjevänliga vandringsleder. Ta gärna med familjen hit före eller efter fjällvandringen och njut av god mat och dryck och en fantastisk havsutsikt! Och du? Självklart erbjuder restaurangen även en egen meny för barnen.

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

  Lunch

  • Måndag - Lördag

   11:30 - 13:30

  • Söndag

  Middag

  • Måndag - Lördag

   18:00 - 22:00

  • Söndag

   13:00 - 21:00

Kontakt

 • locationPinAdress
  Sjögata 10, 6065 Ulsteinvik
 • contactPhoneTelefon
  +47 70 01 30 00
 • emailContactE-post
  q.ulstein@strawberry.no
 • calendarBokning
  Boka nu