Medlemskap
Restaurang med utsikt över Göteborg.

Brasserie Draken – restaurang med Göteborgs bästa utsikt

Njut av en spännande meny 33 våningar från marken med magisk utsikt över Göteborgs stad. På Brasserie Draken får du ta del av matupplevelser som väcker liv i alla dina sinnen - välkommen upp!

Unik matupplevelse på 33:e våningen

Mitt i centrala Göteborg erbjuder Clarion Hotel® Draken en restaurangupplevelse utöver det vanliga. Brasserie Draken hittar du nämligen på hotellets 33:e våning med magisk utsikt och pulserande stämning. Njut av en ny, välsmakande meny full av klassiska rätter i en modern tappning - många färdigställs rakt framför ögonen på dig! Ta med dig familj och vänner till en alldeles unik plats bland Göteborgs takåsar.

Filmhistoria möter framtid

Svänger det i höfterna än? Om inte så är det något du kan förvänta dig väl på plats. Här har nämligen göteborgare dansat i över 50 år! Den K-märkta biografen Draken och nöjespalatset Vågen bevaras i hjärtat av hotellet. Platsen har varit ett centrum för kultur, dans och nöje som nu lever vidare i en ny dramatisk kostym. Historien speglas i restaurangens atmosfär – en nervkittlande känsla från topp till tå.

Fantastiskt läge i Göteborg

Genom Brasserie Drakens panoramafönster kan den göteborgskunnige pussla ihop utsikten som möter ögat på den 33:e våningen. Med det centrala läget på Järntorget erbjuder restaurangen en utsikt som sträcker sig från Vinga till Skansen Kronan, och ger en klar vy över innerstaden. Restaurangen är en perfekt mötesplats där några av stadens mest populära gator och områden knyts samman. Välkommen till Brasserie Draken!

Bordsservering med stadsutsikt på restaurang Brasserie Draken i Göteborg. Färgglad maträtt på restaurang Brasserie Draken i Göteborg.

Brasserie Draken

Göteborg

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

  Bar

  • Måndag - Torsdag

   16:00 - 00:00

  • Fredag - Lördag

   15:00 - 02:00

  • Söndag

  Middag

  • Måndag - Tisdag

   17:00 - 23:00

  • Onsdag - Torsdag

   17:00 - 00:00

  • Fredag - Lördag

   17:00 - 01:00

  • Söndag

Kontakt

 • calendarBokning
  Boka nu