Medlemskap
Interior at Heurlins, Clarion Hotel Draken in Gothenburg.

Heurlins – restaurang som väcker liv i alla sinnen

Välkommen till en restaurang som andas musik och levande stämning. Heurlins erbjuder en varierande meny med något för alla. Njut av gott sällskap och smakrik mat på en av Göteborgs mest sociala mötesplatser.

Sälta möter sötma

Mitt i centrala Göteborg hittar du restaurangpärlan Heurlins. Stadens puls och charm ger dig en försmak av stämningen du möts av väl inne på restaurangen. Det unika konceptet på Heurlins komponerar det bästa av två världar på en och samma plats - mat från havet i ren västkustanda och fantastiska bakverk med en twist i sällskap av bubbel. Välkommen till en restaurang som helt enkelt väcker liv i alla dina sinnen.

Mat- och musikupplevelse i ett

Restaurangen, som ligger i Clarion Hotel® Draken, är en unik plats där mer än bara smaklökarna blir belåtna. I hjärtat av hotellet bevaras K-märkta biograf Draken och nöjespalatset Vågen som länge varit en levande mötesplats för alla göteborgare.

Stans bästa läge

Heurlins centrala läge binder samman Linnégatan, Haga och långgatorna –vilket gör restaurangen till en av Göteborgs bästa mötesplatser. Torget, Heurlins plats, namngavs 1954 efter Carl Martin Heurlin som var en skräddarmästare och politisk agitator i Göteborg. Hans sinne för kombinationen av det ruffa och det pråliga bär inspiration till restaurangens helt unika koncept. Välkommen till Heurlins!

A sweet cake in a pink room at Heurlins.Fish dish at Heurlins at Clarion Hotel Draken, in Gothenburg.A sweet raspberry cake at Heurlins in Gothenburg.Green dish at Heurlins at Clarion Hotel Draken in Gothenburg.

Heurlins

Göteborg

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Endast drop-in

Restaurangen tar inte emot bordsbokningar – hit välkomnas alla för spontana restaurangbesök.