Medlemskap
Musikevent på Rooftop Bar i Helsingborg med havsutsikt.

Rooftop Bar – cocktails och solnedgångar i Helsingborg

Oh la la! Franska Rivieran har kommit till Helsingborg för att stanna. På våning 8 hittar du vår Rooftop Bar, här möts du av goda drinkar och vibrerande stämning. Vår Rooftop Bar är utsedd till en av Sveriges topp 3 bästa Rooftop Bars.

Indoor Lounge Area

Sippa på drinkar och relaxa i våra sköna loungemöbler i en härlig atmosfär till sköna toner. Frossa i goda smårätter från vårt öppna kök och njut av en magisk utsikt. Rooftop Bar hittar du precis på kajkanten med utsikt över Öresund och med Helsingör i sikte. Takbaren hittar du på hotellet Clarion Hotel® Sea U, som även erbjuder fantastiska hotellrum för de som är sugna att stanna över natten.

Outdoor Terrace

Här möts du av havsbris och en magisk utsikt över Helsingborg och havet som sträcker sig hela vägen till Danmark. Vad sägs om en Frozen Margarita i handen och havbris i håret? Som utomlands fast hemma! Baren ligger väldigt centralt i Helsingborg, bara några minuters promenad från Helsingborgs Centralstation faktiskt. Varmt välkommen!

Terass med havsutsikt på Rooftop Bar i centrala Helsingborg. Mingle and drinks at Rooftop Bar, Clarion Hotel Sea UServering av mat på Rooftop Bar i centrala Helsingborg.Färgglad bar på Rooftop Bar i centrala Helsingborg. Färgglad mat på Rooftop Bar i centrala Helsingborg.

Rooftop Bar

Helsingborg

Öppettider

Kontakt

 • locationPinAdress
  Kungsgatan 1, 252 21 Helsingborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 42 40 52 600
 • emailContactE-post
  cl.seau@strawberry.se
 • calendarBokning
  Boka nu