MedlemskapMina bokningarKundservice
Musikevent på Rooftop Bar i Helsingborg med havsutsikt.

Rooftop Bar – cocktails och solnedgångar i Helsingborg

Boka nu

Njut av en fantastisk havsutsikt på kajkanten i centrala Helsingborg. Är du sugen på goda drinkar eller något att stilla hungern med i en levande atmosfär? Rooftop Bar är stängt för säsongen, vi ses till påsk!

Cocktails med havsutsikt

Här välkomnas du av en stor cocktailmeny full av spännande smaker. Rooftop Bar hittar du precis på kajkanten med utsikt över Öresund och med Helsingör i sikte. För dig som uppskattar den friska havsbrisen kan du njuta av solen ute på takterrassen en härlig sommardag. De kallare dagarna kan du hålla dig inomhus och se solnedgången direkt från den varma barstolen.

En levande takbar för alla

Till Rooftop Bar är alla välkomna – alltid. Baren ligger bara några minuters promenad från Helsingborgs Centralstation. Under sommaren kan du förvänta dig flertalet events med beats från takbarens dj, goda drinkar och en vibrerande stämning. Så samla vänner, kollegor, familj och njut av Helsingborgs bästa takbar. Gör den enastående utsikten dig hungrig? Inga problem! I baren kan du beställa mindre rätter och snacks i riktig rooftop-anda.

Terass med havsutsikt på Rooftop Bar i centrala Helsingborg. Mingle and drinks at Rooftop Bar, Clarion Hotel Sea UServering av mat på Rooftop Bar i centrala Helsingborg.Färgglad bar på Rooftop Bar i centrala Helsingborg. Färgglad mat på Rooftop Bar i centrala Helsingborg.

Rooftop Bar

Helsingborg

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Kungsgatan 1, 252 21 Helsingborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 42 40 52 600
 • emailContactE-post
  cl.seau@strawberry.se
 • calendarBordsbokning
  Boka nu