MedlemskapMina bokningarKundservice
Avslappnad atmosfär på restaurang Living Room i Helsingborg.

Living Room – social mötesplats i centrala Helsingborg

Boka nu

Är du ute efter en trevlig plats med smakrik mat och dryck? Välkommen till Living Room på Clarion Hotel Sea U! Njut av en fantastisk utsikt på kajkanten i Helsingborgs hamn och låt dig inspireras av modern inredning och arkitektur.

En social mötesplats

Living Room är en en vibrerande mötesplats passande för alla tillfällen. Slå dig ner med en rykande kopp kaffe, äta en bit mat, inspireras av människor som går förbi, ta ett möte och fortsätt sedan kvällen med drinkar. Här erbjuds allt från en à la carte med moderna klassiker till lunch på nordiska råvaror och perfekta tilltugg till din afterwork. På kvällen byter Living Room kostym och blir en pulserande plats med dj, drinkar och härlig stämning.

Mat möter konst, arkitektur & design

Här kan du som älskar både mat och inredning bli mätt och belåten. Detta är en plats där konst, arkitektur och design samsas med event, mingel, god mat och dryck. Inte nog med det, här kan du även njuta av utsikten över Helsingborgs hamn och Öresund vilket gör detta ställe, om möjligt, ännu trevligare. Under sommarmånaderna är uteserveringen öppen och under de kallare månaderna kan du ta del av utsikten genom de stora fönstren som ramar in vyn. Välkommen!

Avslappnad interiör på restaurang Living Room i Helsingborg.Bubbel på restaurang Living Room i centrala Helsingborg.

Living Room

Helsingborg

Öppettider

Lunch

Torsdag: 17:00 - 23:00

Fredag: 17:00 - 01:00

Middag

Måndag - Torsdag: 11:30 - 23:00

Fredag: 11:30 - 01:00

Lördag: 17:00 - 01:00

Adress

Kungsgatan 1, 252 21 Helsingborg