Medlemskap
Avslappnad atmosfär på restaurang Living Room i Helsingborg.

Living Room

Social mötesplats i centrala Helsingborg

Är du ute efter en trevlig mötesplats för god dryck och levande stämning? Välkommen till Living Room på Clarion Hotel® Sea U! Njut av en fantastisk utsikt på kajkanten i Helsingborgs hamn och låt dig inspireras av modern inredning och arkitektur.

En social mötesplats

Living Room är en en vibrerande mötesplats passande för alla tillfällen. Slå dig ner med en rykande kopp kaffe, inspireras av människor som går förbi, ta ett möte och fortsätt sedan kvällen med drinkar. På kvällen byter Living Room kostym och blir en pulserande plats med dj, drinkar och härlig stämning.

Konst, arkitektur & design

Här samsas konst, arkitektur och design med event, mingel och god dryck. Inte nog med det, här kan du även njuta av utsikten över Helsingborgs hamn och Öresund vilket gör detta ställe, om möjligt, ännu trevligare. Under sommarmånaderna är uteserveringen öppen och under de kallare månaderna kan du ta del av utsikten genom de stora fönstren som ramar in vyn.

Afterwork & Night Club

Ta med vännerna och kicka igång helgen i Living Room Bar. Varje torsdag och fredag kl. 17:00-20:00 är det afterwork i Living Room Bar. Skön musik, god dryck, festliga snacks som lirar med stämningen. Vem vet, kanske kommer det en hemlig gäst också? På helgkvällarna förvandlas Living Room till en nattklubb där vår resident DJ Fredrik Stanely satt samman en lineup med regionens bästa DJ's. Just follow the music!

Living Room

Avslappnad interiör på restaurang Living Room i Helsingborg.Bubbel på restaurang Living Room i centrala Helsingborg.

Living Room

Helsingborg

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

  Bar

  • Måndag - Torsdag

  • Fredag - Lördag

   17:00 - 01:00

  • Söndag

Kontakt

 • locationPinAdress
  Kungsgatan 1, 252 21 Helsingborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 42 40 52 600
 • emailContactE-post
  cl.seau@strawberry.se
 • calendarBokning
  Boka nu