Medlemskap
Two people eating pasta and meat at The Social Bar & Bistro.

Moderna bistrorätter i hjärtat av Södertälje

Njut av klassiska bistrorätter med en modern twist mitt i Södertälje. De vällagade rätterna görs sällskap av noga utvalda viner och levande stämning. Välkommen till The Social Bar & Bistro.

Bistrorätter på modernt vis

The Social Bar & Bistro passar utmärkt för ett sällskap med många viljor och smakpreferenser. Här hittar du något för alla smaker, vare sig du är sugen på en hamburgare, en fräsch sallad eller en god pasta. Om du brinner lite extra för vin kommer du bli glatt överraskad. Vare sig du stannar för en middag eller några glas, erbjuder restaurangen en bred vinlista som tar dig med på en resa genom Europa. Självklart hittar du även flera alkoholfria alternativ samt härligt svalkande öl.

Middag mitt i centrum

Restaurangen är en perfekt mötesplats med promenadavstånd till kultur, nöje och stadens shoppingstråk. The Social Bar & Bistro hittar du nämligen i anslutning till hotellet Quality Hotel™ Park Södertälje, mitt i centrum med stadsparken som granne. Lyxa till en vardag mitt i veckan, ta en afterwork med kollegor eller njut av en trerätters middag med vänner och familj. Välkommen till The Social Bar & Bistro för god mat och dryck i en avslappnad och social miljö, mitt i det pulserande stadslivet.