Medlemskap
A burger and fries on a plate at The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Smakfulla bistrorätter mitt i Stockholm city

Välkommen till The Social Bar & Bistro för fantastiska bistrorätter och härligt social stämning. Oavsett tillfälle, eller dag på veckan, är detta en perfekt mötesplats för allt som stavas: fredagsfeeling.

Smakfulla bistrorätter

En saftig hamburgare, en god pasta eller en fräsch sallad? På The Social Bar & Bistro finns det något för alla, perfekt för ett sällskap med många olika viljor och smakpreferenser. Här serveras klassiska bistrorätter i en modern tappning som håller dina smaklökar på tå. Restaurangen är helt enkelt den perfekta mötesplatsen för god mat och härligt häng – här snackar vi vibrerande fredagskänsla alla dagar i veckan.

Mitt i stadspulsen

Restaurangen ligger på entréplan av hotellet Clarion Hotel® Sign vid Norra Bantorget mitt i centrala Stockholm, bara ett stenkast från allt staden har att erbjuda. Läget gör restaurangen utmärkt för en lunch med kollegor, ett stopp på barrundan eller en trerätters middag efter en dag på stan. Sätt guldkant på veckan och inled kvällen med italienska charkuterier i sällskap av en kall öl eller utvalda viner från världens alla hörn.

The Social Bar & Bistro

Färgglad fiskrätt på restaurang The Social.Interiören av restaurangen på Clarion Hotel Sign i Stockholm.

The Social Sign

Stockholm

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Östra Järnvägsgatan 35, 111 20 Stockholm
 • contactPhoneTelefon
  +46 8 676 98 00
 • emailContactE-post
  sign@socialbarbistro.se
 • calendarBokning
  Boka nu