Medlemskap
Kakor på ett fat redo att serveras på restaurang 1803 som ligger på Quality Hotel Carlia i Uddevalla, Sverige.

Pub 1803 – klassiska favoriter med en twist

Välkommen till Pub 1803 för veckans bästa häng! Njut av ett brett dryckessortiment, klassiska rätter och en vibrerande stämning. En perfekt mötesplats för alla tillfällen, speciellt om du är tävlingsinriktad.

Mat & dryck för alla

Pub 1803 hittar du i anslutning till hotellet Quality Hotel™ Carlia, med närhet till allt som Uddevalla har att erbjuda. Här möts du av en stor variation av ölsorter, vällagad mat, och en härlig, vibrerande stämning. Lyxa till vardagen, eller kom förbi på lördagshäng, med en meny och miljö som passar alla, även dina fyrbenta vänner! Njut av en kall öl, eller ett av de många alkoholfria alternativen, för att sedan slå dig ner till en meny full av klassiska favoriter med en modern twist.

Något för den törstige

Har du ett stort ölintresse? Då har du hittat rätt! På Pub 1803 serveras 50 olika sorters öl, som gör sig allra bäst till lite gott käk. Om baren inte erbjuder den ölsort du söker, släng iväg ett mejl till Pub 1803 och tipsa om vilken öl du önskar se på menyn framöver. Om du är tävlingsinriktad och vill kombinera käk och dryck med en aktivitet, då är det onsdagar du ska hit och utmana vännerna i ett livligt musikquiz. Välkommen till Pub 1803!

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

  Bar

  • Måndag - Söndag

   16:00 - Sent

Kontakt

 • locationPinAdress
  Norra Drottninggatan 26, 451 31 Uddevalla
 • contactPhoneTelefon
  46 522 141 40
 • emailContactE-post
  info@carlia.com
 • calendarBokning
  Boka nu