strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Krämig pastarätt på The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Moderna bistrorätter i centrala Uppsala

Boka nu

Välkommen till The Social Bar & Bistro för god mat och dryck i en avslappnad och social atmosfär, mitt i pulsen av Uppsala. Här kan du släppa lös din inre sociala varelse och känna dig som hemma.

Bistrofavoriter med en modern twist

Vare sig du är ute efter en god pastarätt, en saftig hamburgare eller en fräsch sallad kommer The Social Bar & Bistro i Uppsala inte att göra dig besviken. Här serveras nämligen klassiska bistrorätter som överraskar dina smaklökar med moderna influenser. Maten görs sällskap av en bred vinlista från världens metropoler, kall öl och självklart flera alkoholfria alternativ. Slå dig ner i en varm miljö och låt dig bli serverad kvällens måltid, välkommen till The Social Bar & Bistro.

Centralt och naturnära

Restaurangen är belägen i hotellet Clarion Hotel® Gillet, i hjärtat av Uppsala, nära flera av stadens historiska byggnader och den vackra naturen du möts av i Linnéträdgården och Stadsträdgården. Det är en perfekt mötesplats för såväl stadsbor som besökare, med en kort promenad från centralstationen. Stanna upp i vardagen och ge tid för att umgås med nära och kära och en god bit mat sinsemellan. Hit är alla välkomna, oavsett tillfälle.

The Social Bar & Bistro

A burger and fries on a plate at The Social Bar & Bistro.BArtender häller upp en espresso martini på restaurangen The Social Bar & Bistro.

The Social Uppsala

Uppsala

Meny

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Dragarbrunnsgatan 23, 753 20 Uppsala
 • contactPhoneTelefon
  +46 18 68 18 00
 • emailContactE-post
  gillet@socialbarbistro.se
 • calendarBokning
  Boka nu