strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Dinner at the hotel in Helsinki Finland

Mat för alla smaklökar på Kök & Bar 93

Välkommen till en restaurangpärla i Vänersborg, en 15 minuters kort promenad från centrum. Lyxa till vardagen med en vällagad, smakrik middag tillsammans med gott sällskap!

En meny för alla

Restaurangen Kök & Bar 93 hittar du i anslutning till hotellet Quality Hotel™ Vänersborg, med ett vackert läge vid Vänerns sydspets. På menyn finns det något för alla smaklökar, vare sig du är sugen på fisk, kött eller grönt. Restaurangen erbjuder även en barnmeny med flera smakfulla rätter att välja och vraka bland. För ett sött avslut på middagen är desserterna väl värda att sukta efter, både för vuxna och de små. Varmt välkommen till Kök & Bar 93!

En naturlig mötesplats

Kök & Bar 93 är en perfekt mötesplats med närhet till centrum och sin vackra omgivning – för att inte prata om stämningen väl inne på restaurangen. Här möts du av en social och avslappnad atmosfär, passande för alla tillfällen. En afterwork med kollegor, middag med familjen eller helt enkelt ett perfekt sätt att inleda helgen på tillsammans med vänner. Är du tävlingsinriktad? Se till att utmana ditt sällskap i bangolf innan middagen, eller testa en golfsimulator som finns på hotellet.

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Nabbensbergsvägen 2, 462 40 Vänersborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 521 57 57 20
 • emailContactE-post
  q.vanersborg@strawberry.se
 • calendarBokning
  Boka nu