Medlemskap
En bartender häller upp en drink i baren på Clarion Hotel Wisby.

Vinterträdgården – en perfekt mötesplats i Visby

Vinterträdgården är hjärtat av Clarion Hotel® Wisby. Här möts gammalt och nytt genom moderna glastak och medeltida murar. Koppla av framför den öppna spisen med en drink, en kopp kaffe eller en enklare maträtt från barmenyn.

En levande mötesplats

På Vinterträdgården är det inte bara platsen som skapar den levande stämning du möts av samma sekund du sätter foten här – det är även människorna. Den gotländska gästvänligheten värmer upp platsen som passar perfekt för alla typer av möten. Ett jobbmöte över kaffe, drinkar med vänner eller middag efter att ha varit på resande fot. Välkommen till Vinterträdgården!

Ditt andra vardagsrum

Vinterträdgården är en inspirerande plats där du möter konst, musik och design. Platsen har en unik historia och atmosfär, belägen centralt innanför Visbys ringmur med närhet till allt staden erbjuder. Vinterträdgårdens ambition är att fungera som ditt andra vardagsrum – här kan du känna dig som hemma. Letar du efter en varm och familjär plats att hyra för ett privat event? Då är Vinterträdgården ett perfekt alternativ.

Bartender förbereder en cocktail i baren på Clarion Hotel Wisby.En Strawberry daiquiri i baren på Clarion Hotel Wisby.Rykande varm Irish coffee i baren, Vinterträdgården, på Clarion Hotel Wisby.

Vinterträdgården

Visby

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

  Bar

  • Måndag - Torsdag

   15:00 - 22:00

  • Fredag - Lördag

   15:00 - 00:00

  • Söndag

   15:00 - 21:00

Kontakt

 • locationPinAdress
  Strandgatan 9, 621 24 Visby
 • contactPhoneTelefon
  46 498 25 75 75
 • emailContactE-post
  grupp.cl.wisby@strawberry.se