Medlemskap
Takpool på hotell Villa Copenhagen i Köpenhamn.

Vacker terrass och pool i centrala Köpenhamn

Boka nu

Villa Copenhagen beskriver sig själva som ett hotell likt inget annat. När du kliver in i lobbyn och känner av den harmoniska stämningen lär du förstå varför. Denna harmoniska stämning sprider sig genom byggnaden från spaavdelningen, där du får släppa vardagens stress och ge dig hän åt avkoppling.

Besök den uppvärmda utomhuspoolen på taket

Uppe på taket av Villa Copenhagen ligger ångan som ett varmt täcke över terrassen. Här finner du nämligen en hållbart uppvärmd utomhuspool med utsikt över den danska huvudstaden. Om du bor på hotellet har du tillgång till utomhuspoolen varje kväll. Som hotellgäst har du även tillgång till bastun som ligger i anslutning till poolen – så varför inte boka in dig några nätter inför nästa besök till Köpenhamn? Takpoolen och bastun är nämligen bara öppen för hotellgäster.

Wellness på Villa Copenhagen

Om du vill fullända ditt besök på hotellet med skön motion finns det dels ett välutrustat gym, dels mängder av spännande aktiviteter som du kan boka in dig på. Vad sägs om ett avkopplande yogapass eller en fartfylld cykeltur genom staden? På hotellets restaurang Kontrast kan du i sin tur njuta av en hälsosam och varierad måltid varje lunch och middag.

Takpool på hotell Villa Copenhagen i Köpenhamn.Loungestolar vid poolen på Villa Copenhagen i Köpenhamn.Takpool i solnedgången på hotell Villa Copenhagen i Köpenhamn.

Takpool

Köpenhamn

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Copenhagen Central Post Building, Tietgensgade 35-39, 1704 København
 • contactPhoneTelefon
  45 78 73 00 00
 • emailContactE-post
  info@villacph.com
 • calendarBokning
  Boka nu