Medlemskap
Solnedgång på spa Farris Bad i Larvik med havsutsikt.

Farris Bad – ett spahotell med egen källa

Boka nu

Larvik är en riktig semesterpärla vid den norska kusten. En av de mest populära platserna i Larvik är det lyxiga spahotellet Farris Bad byggt runt en mineralrik vattenkälla. Familjer, par och vänner reser gärna till Larvik för att tillbringa en natt eller en weekend på det idylliska spaet.

Ena benet på land och andra i havet

Farris Bad har en av Nordens största spaavdelningar och är det enda hotellet som är byggt runt en mineralrik källa. Här kan du uppleva friskt, rent och hälsobringande källvatten från 55 meters djup. Hotellet har också en modern och alldeles unik arkitektur. Hälften av hotellet är byggt på land och den andra halvan står på pelare ovanför stranden. Från inomhuspoolen kommer du att få en helt majestätisk utsikt över havet.

Behandlingar och basturitualer

Njut av spaets alla möjligheter, koppla av och ta hand om dig själv en stund. Prova gärna vattengympa, massage eller yoga, och boka en eller två behandlingar. Njut sedan av värmen från bastun och avsluta med ett dopp i havet. Kontrasten mellan kyla och värme har ofta en god hälsoeffekt. Allt detta kan hotellets bastumästare berätta mer om. Är du hungrig finns utsökt mat tillagad från grunden med lokala råvaror på hotellets restaurang.

Inomhuspool på spa Farris Bad i Larvik.Simning i poolen på spa Farris Bad i Larvik.Havsutsikt från spa Farris Bad i Larvik.Havsutsikt från poolen på spa Farris Bad i Larvik.

Farris Bad

Larvik

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Fritzoe Brygge 2, 3264 Larvik
 • contactPhoneTelefon
  +47 33 19 60 00
 • emailContactE-post
  farrisbad@farrisbad.no
 • calendarBokning
  Boka nu