Medlemskap
Utmohuspool med utsikt på Norefjell Ski & Spa i Norefjell.

Norefjell Ski & Spa med utsikt över berg och fjäll

Boka nu

Norefjell Ski & Spa har vid flera tillfällen utnämnts till Norges bästa sparesort. Det är inte konstigt! På Norefjell Ski & Spa finns en stor spaavdelning med pooler, bastubad och relaxytor och utanför väntar naturen med massor av äventyr. Här finns både härlig skidåkning och fina vandringsleder.

Spahotell i ett fantastiskt bergslandskap

Kliv in i den lugna och varma miljön på Norefjell Ski & Spa och lär dig konsten att koppla av. Här finns något för både din kropp och själ. Spaavdelningen med faciliteter i toppklass är en rofylld oas och vardagen kommer att kännas långt borta i ångbastun eller torrbastun, när du kliver ner i en varm jacuzzi eller provar den tropiska duschen. Utomhus finns varma bad där du kan njuta av en fantastisk vy över bergen. Du kan också boka en behandling inspirerad av den nordiska naturen.

När inte berget räcker

Har du fortfarande energi kvar i kroppen efter en dag utomhus är du välkommen att besöka spahotellets gym. Här finns möjligheter till träning av både styrka och kondition. Vill du ha en större utmaning väntar en 16 meter hög klättervägg på dig. Efter en vistelse på Norefjell Ski & Spa har du laddat om batterierna och är redo för många nya äventyr. Norefjell Ski & Spa är verkligen en sparesort utöver det vanliga!

Avkoppling i poolen på Norefjell Ski & Spa i Norefjell.Bastu med fin utsikt på Norefjell Ski & Spa i Norefjell.Ansiktsbehandling på Norefjell Ski & Spa i Norefjell.

Norefjell Ski & Spa

Norefjell

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Bøseter, 3543 Norefjell
 • contactPhoneTelefon
  +47 32 14 82 00
 • emailContactE-post
  spa@norefjellskiogspa.no
 • calendarBokning
  Boka nu