MedlemskapMina bokningarKundservice
Takpoolen på Clarion Hotel® Post i Göteborg.

Solig takpool på Clarion Hotel® Post i Göteborg

I närheten av Göteborgs centralstation ligger det populära hotellet Clarion Hotel® Post. Hotellt har ett optimalt utgångsläge för sightseeing och när du kommer hem kan du njuta av hotellets takterrass med takpool. Poolen är uppvärmd året runt, vilket gör den lika härlig att besöka oavsett väder!

Njut av Göteborgs bästa utsikt

Ta hissen upp till 13:e våningen och kliv ut på en av Göteborgs glassigaste takterrasser. Härifrån har du en nästintill 360 graders vy över hela staden, samtidigt som du kopplar av i en varm och skön pool. Hotellets takpool är nämligen uppvärmd till cirka 30 grader året runt och du kan boka den till en kostnad via hotellets webbplats. Det blir ett perfekt avslut efter en dag på Liseberg tillsammans med familjen eller innan du och vännerna ger er ut i Göteborgs nattliv!

Missa inte Skönhetsfabriken

Glöm heller inte att spana in Skönhetsfabriken med både gym och relaxavdelning där du kan boka härliga behandlingar skräddarsydda helt efter dig! Det ligger intill receptionen och inkluderar såväl en frisörsalong som gym, varma källor, ångbastu och isdusch.

Öl vid takpoolen på Clarion Hotel® Post i Göteborg.Solnedgång vid takpoolen på Clarion Hotel® Post i Göteborg.Loungeplatser vid poolen på Clarion Hotel® Post i Göteborg.

Takpool

Göteborg

Öppettider

Måndag - Söndag: 09:00 - 21:00

Adress

Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg

Kontakt

E-post: cl.post@strawberry.se