strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Exteriör av Clarion Hotel® Sea U i Helsingborg.

Lyxig takpool på Clarion Hotel® Sea U

I Helsingborg hittar du inte bara mysiga parker, restauranger och mängder av roliga aktiviteter, utan också fina möjligheter till avkoppling! Clarion Hotel® Sea U erbjuder till exempel en lyxig takpool på sin terrass där du både kan njuta av pool och en riktigt schyst utsikt över hav och stad.

Ett bra sätt att varva ner eller ladda upp

Några timmar i den lyxiga poolen på hotellets takterrass kan få vem som helst att komma ner i varv efter en hård dag på jobbet. Men det är en lika populär plats för kompisgänget att ladda upp inför kvällen eller för hotellgästen som vill få en riktigt bra start på dagen. Ta några simtag eller inta en skön position vid poolkanten och bara insup atmosfären.

Kombinera med ett skönt pass på gymmet

I anslutning till takpoolen hittar du även ett gym där du kan göra av med lite överskottsenergi. Perfekt om ni är flera i sällskapet som är sugna på olika saker eller för dig som vill träna först och koppla av sen. På gymmet hittar du maskiner, löpband och fria vikter anpassade för alla muskler.

Utmohuspool på Clarion Hotel® Sea U i Helsingborg.Utsikt från takpoolen på Clarion Hotel® Sea U i Helsingborg.Takpool på Clarion Hotel® Sea U i Helsingborg.

Takpool

Helsingborg