Medlemskap
Yoga vid poolen på Clarion Hotel® Grand i Östersund.

Relax och bad på Clarion Hotel® Grand Östersund

Clarion Hotel® Grand Östersund ligger i Östersund city och bjuder på en personlig atmosfär. Det är en naturlig mötesplats för hotellgäster, konferensdeltagare och alla som är sugna på ett dopp i poolen, en stund i bastun eller ett pass på gymmet. Perfekt sätt att starta eller avsluta dagen på!

Relax med centralt läge i Östersund

Från hotellet har du ett bekvämt gångavstånd till det mesta som Östersund har att erbjuda. När du har turistat klart i staden kan du ta dig tillbaka till hotellet och njuta av en avkopplande stund på relaxavdelningen. Där kliver du in i en liten oas med en behaglig lufttemperatur på cirka 26–27 grader och en inbjudande pool och bastu. Alla hotellgäster har kostnadsfri tillgång till relaxen, så om du vill ta hotellvistelsen till nästa nivå är Clarion Hotel® Grand Östersund ett utmärkt val.

Träning inomhus, utomhus eller på rummet

Du som både gillar att varva ner och ladda upp kan dessutom kombinera ditt besök på relaxavdelningen med ett skönt pass på gymmet. I anslutning till poolen hittar du nämligen ett löpband och en crosstrainer och du kan även låna ett gymkort till det närliggande gymmet STC. Eller varför inte göra av med lite energi utomhus? Östersund erbjuder en vacker natur med mängder av löparspår, cykelbanor och vackra promenadstråk.

Inomhuspool på Clarion Hotel® Grand i Östersund.Bastu på Clarion Hotel® Grand i Östersund.

Pool

Östersund

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Prästgatan 16, 831 31 Östersund
  • contactPhoneTelefon
    +46 63 55 60 00
  • emailContactE-post
    cl.ostersund@strawberry.se