MedlemskapMina bokningarKundservice
Utsikt från poolen på Elements Spa i Stockholm.

I ditt rätta element på Elements Spa på Södermalm

Boka nu

I hjärtat av Södermalm i Stockholm hittar du Elements Spa – en modern spaanläggning med allt du kan tänkas behöva för att koppla av och må bra. Eller för att vara i ditt rätta element, som de själva beskriver det. Det här är en plats att känna dig tillfreds, må bra och trivas.

Koppla av på ditt sätt

Elements Spa ligger i anknytning till Clarion Hotel® Stockholm på Södermalm och erbjuder ett centralt läge för såväl huvudstadsbor som turister. Spat är modernt och harmoniskt inrett och du kan välja att njuta av en simtur i poolen eller avkoppling i bastun. Varför inte kombinera spavistelsen med ett besök i gymmet eller ett skönt yogapass? Elements Spa passar lika bra som en avkopplande dagsaktivitet som för en härlig spaweekend med boende på Clarion Hotel® Stockholm.

Pool i bästa söderläge

Den lyxiga relaxpoolen breder ut sig som en stilla oas inomhus, men med bara några simtag har du tagit dig ut till utomhusdelen där kan blicka ut över trädtopparna. Här kan du njuta av solen under klara dagar eller luta huvudet bakåt och låta regndropparna träffa huden under gråare dagar. Här är alla element rogivande på sitt sätt. Avsluta den avkopplande stunden på spat med en uppfriskande isdusch eller en välgörande behandling för ansikte eller kropp. Det blir knappast bättre än så här.

Loungestol på Elements Spa i Stockholm.Utsikt från poolen på Elements Spa i Stockholm.Gymmet på Elements Spa i Stockholm.Lunch på Elements Spa i Stockholm.

Elements Spa

Stockholm

Öppettider

Onsdag - Fredag: 11:00 - 20:00

Lördag - Söndag: 08:30 - 20:00

Adress

Ringvägen 98, 118 60 Stockholm

Barntider

Barn mellan 4-15 år är välkomna 11:30-14:00 varje dag