strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Takpool på Clarion Hotel® Arlanda Airport i Stockholm.

Takpool och relax – Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Clarion Hotel® Arlanda Airport är ett förstklassigt hotell som lockar såväl konferensdeltagare som par och familjer som ska resa vidare till andra destinationer. Här hittar du snyggt inredda rum och restaurang med milsvid utsikt, och även pool, bastu och gym.

Planespotting från hotellets takpool

Hotellet ligger mitt på Arlanda flygplats och erbjuder därför ett ypperligt läge för de som ska möta upp kollegor från andra kontor i världen eller som bara vill rulla ut väskan från hotellrummet på morgonen och kliva direkt in i terminalen. Hotellupplevelsen kommer dessutom att hålla första klass då du har tillgång till gym och terrass med utomhuspool som är uppvärmd året runt. Flyt runt på rygg och räkna plan eller sippa på en drink i någon av solstolarna. Här har semestern redan börjat.

Gör dig redo för avresa

Du som vill göra av med lite energi innan du ger dig av till flygplatsen kan besöka hotellets stora gym- och relaxavdelning, eller ta en löprunda runt Halmsjön? Avsluta med en avkopplande stund i bastun och du är redo för en god natts sömn eller för att sätta dig på planet som tar dig till nästa destination. Det ingår entré till gymmet, utomhuspoolen och relaxen för alla hotellgäster, men du kan även köpa ett träningskort för en dag, en månad eller ett år. Perfekt för frekventa resenärer!

Takpool på Clarion Hotel® Arlanda Airport i Stockholm.Exteriör av Clarion Hotel® Arlanda Airport i Stockholm.

Takpool

Stockholm

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Tornvägen 2, 190 45 Stockholm-Arlanda
  • contactPhoneTelefon
    +46 8 444 18 00
  • emailContactE-post
    cl.arlanda@strawberry.se