Fixa det perfekta avslutet på en arbetsdag och dra med kollegorna på en skön after work i Göteborg! Behöver du och dina arbetskompisar förslag på restauranger och barer så kommer här ett gäng tips som garanterat kommer leverera en riktigt härlig AW!

Comfort Hotel - rooftopbar
Njut av något gott att dricka samtidigt som du blickar ut över hamnen från Comfort Hotel Göteborgs takbar, TaKet.

Göteborgs bästa erbjudanden

Tips på aktiviteter, restauranger, erbjudanden och annat du inte vill missa!

1. After work med bästa läge på Restaurang Norda


Fira att arbetsveckan är över på en av Göteborgs mest populära restauranger – Norda på Clarion Hotel Post. Med sitt centrala läge mitt på Drottningtorget är det gamla posthuset en uppskattad destination för både turister och göteborgare som vill njuta av en god bit mat och något gott att dricka efter jobbet.


Norda, Clarion Hotel PostFörutom den goda maten och dryckerna, så är även interiören en anledning till att besöka Norda.


2. Fredags-AW på Terrassen


Om du besöker Norda under vår och sommar får du inte missa deras uteservering Terrassen. Under årets varmare månader bjuder de nämligen in till sin avslappnade AW ”Post work” varje fredag. Här kan du och dina kollegor ta till vara på det sista av kvällssolen och skåla in den efterlängtade helgen tillsammans! Restaurang Norda har öppet till 22.00 måndag till torsdag och fram till 23.00 på fredagar och lördagar. På söndagar stänger de klockan 21.00.


Clarion Hotel Post uteservering NordaTerassen på Clarion Hotel Post är väldigt populärt både hos hotellgäster och göteborgarna - så se till att vara här tidigt.


Är du på besök i staden är Clarion Hotel Post dessutom ett av våra bästa hotell i Göteborg där du kommer sova underbart gott när kvällen är över! Clarion Hotel Post utsågs till och med till “Sveriges Bästa Enskilda Hotell” av Grand Travel Awards i februari år 2019.


rooftop-pool-clarion-hotel-postPsst..., på Clarion Hotel Post finns dessutom en rooftop pool som är öppet året runt och bjuder på en av Göteborgs bästa utsikter.


3. Röjig after work på Hard Rock Cafe


Är du och kollegorna sugna på något riktigt fartfyllt och livat erbjuder klassiska Hard Rock Cafe mitt på Avenyn flera våningar med en perfekt blandning av livemusik, bra drinkar, gott käk och dansgolv in på småtimmarna. Det breda utbudet gör att stället kommer falla alla i sällskapet i smaken!


4. Heaven 23 – AW med en himmelsk utsikt


Är ni ute efter en AW med en helt otrolig utsikt som ridå är det Heaven 23 ni ska bege er till. Denna restaurang och bar i Göteborg ligger inhyst högt upp i Gothia Towers där de stora fönsterna erbjuder en fantastisk vy över staden. Detta är ett perfekt avslut på en lång konferensdag eller för dig som turist som har ägnat dagen åt att upptäcka Göteborgs alla besöksmål och sevärdheter.


Något du absolut inte får missa när du besöker Heaven 23? Deras lyxiga räksmörgås såklart!


5. Skön stämning på Teaterkällaren


Teaterkällaren ligger i Stora Teatern vid Kungsparken i Göteborg och är en perfekt plats för en avslappnad AW. Här kan ni samlas efter jobbet för att njuta av något gott att dricka och dela på smårätter med sydeuropeisk karaktär. Ett perfekt avslut på veckan helt enkelt!


6. Ta med kollegorna till TaKet


En annan bar i Göteborg som är som gjord för en lyckad after work är OGBG Bar & Restaurangs rooftopbar - TaKet. Denna rooftopbar hittar du, som namnet antyder, på taket av Comfort Hotel Göteborg och erbjuder garanterat en av stadens bästa utsikter.


Där öppnar de upp för rolig after work på fredagar och för er som kommer i större sällskap går det att boka förmånliga AW-paket.


Comfort Hotel Göteborg - View from rooftop barUtsikten från TaKet är fantastisk.

Göteborgs bästa erbjudanden

Tips på aktiviteter, restauranger, erbjudanden och annat du inte vill missa!