Brinner du för service? Attraheras du av hotell- och restaurangbranschen? Nu kan du ta en rejäl genväg till din nya arbetsplats tack vare vårt nya samarbete med Realgymnasiet.

Tillsammans med Realgymnasiet har vi på Strawberry startat en lärlingsutbildning med målsättning att bli landets främsta hotellutbildning. Letar du efter en utbildning som är modern, relevant och garanterat ge dig jobb när du är färdigstuderad? Då har du hittat rätt.


Startade i Stockholm


Strawberry-programmet startade höstterminen 2018. Där det började med 20 elever på Realgymnasiet i Stockholm där den praktiska delen av utbildningen är förlagd på Quality Hotel™ Globe. Där nyttjas den stora personalstyrkan som sitter på massvis med kunskap och erfarenheter att dela med sig av.


Receptionist Quality Hotel
Glad i människor? Då kan receptionen vara en plats för dig.


Nu på fler orter!


Clarion Hotel Post RealgymnasietHär ser ni ett taggat gäng på Clarion Hotel Post i Göteborg som precis ska börja sin utbildning.


Utbildningen finns från och med hösten 2019 även i Lund och Göteborg där de praktiska delarna görs på Quality Hotel View i Malmö och Clarion Hotel Post i Göteborg. Och inte nog med det, under hösten 2020 kommer utbildningen även att finnas i Linköping där eleverna gör de praktiska delarna på Quality Hotel The Box och Quality Hotel Ekoxen.


Garanterar jobb


Slutför du utbildningen med godkända betyg garanteras du sex månaders anställning på ett av våra hotell i Norden. Utbildningen ger också grundläggande högskolebehörighet.


Vill du veta mer om utbildningen som garanterat ger dig jobb efteråt? Läs mer här.
Vill du läsa mer om Strawberry och om våra anställda?