På Grand Travel Award i Stockholm 14 februari utsågs Clarion Hotel Post till Sveriges bästa enskilda hotell. Läs om den prestigefyllda segern och vilka fler hotell som var nominerade!

Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post och skulpturerna "de tre spanska gubbarna" skapade av konstnären Jaune Plensa från Barcelona.

Först och främst: Stort GRATTIS till Clarion Hotel Post! Flaggskeppshotellet i Göteborg har levererat fantastiska gästupplevelser sedan dagen då de med buller och brak öppnade i januari 2012. Det prestigefyllda priset Sveriges bästa enskilda hotell framhäver hotell som utmärkt sig extra mycket det senaste året.


Grand Travel Awards 2019Ett stort gäng från Clarion Hotel och Strawberry uppe på scenen på Grand Travel Award för att ta emot pris och hålla tacktal.


Resebranschens egen Oscarsgala, Grand Travel Award, arrangeras årligen av tidskriften Travel News. Juryn består av 1400 medarbetare på olika resebyråer i Sverige. Tillsammans avgör de vilka av landets alla hotell som ska prisas.


Efter att vinstbeskedet sjunkit in fick Gerth Karlsson, Clarion Hotels Director of Operations Sweden & Denmark, framföra sin tacksamhet till alla som är delaktiga i Clarion Hotel Post framgångssaga:"Clarion Hotel Post har sedan öppningen av hotellet förändrat hotellmarknaden i både Göteborg och Sverige. Med starka restaurang- och barkoncept, service i toppklass och en byggnad som förenar historiens vingslag med dagens största fester i Göteborg är det ett unikt hotell. Vi är fantastiskt stolta inom Clarion och gratulerar alla våra kollegor på Clarion Hotel Post - detta är er vinst!"Restaurang Norda på Clarion Hotel Post På hotellets restaurang Norda serveras grön och hållbar mat i vackra lokaler.


Hela 16 hotell var nominerade i kategorin Sveriges bästa enskilda hotell, och inte mindre än fem av dem tillhör Strawberry, (tre i Göteborg!)Den magiska kvällen resulterade även i att Strawberry vann priset Sveriges bästa hotellkedja för nionde (!!!) året i rad. Läs mer om det här!
Den 24 januari gick Norges Grand Travel Awards av stapeln i Oslo. Även där blev det storslam för Strawberry. Där korades vi till Norges & Nordens bästa hotellkedja!

Takpool på Clarion Hotel Post

Fakta om Clarion Hotel Post

  • 500 hotellrum
  • Plats för konferens med upp till 1000 deltagare
  • Pool & terrass på hotelltaket
  • Serverar en av världens bästa bruncher (även Göteborgs största) enligt brittiska tidskriften The Mirror.