Svårt att få kvalitetstid med familjen? Jobb, skola och fritidsaktiviteter fyller snabbt upp vardagen och det känns ibland som att dagarna bara passerar. Att resa iväg med familjen och barnen är mysigt men det kan också vara en utmaning att hitta ett bra boende. Om du vill komma iväg med familjen i sommar har vi riktigt bra tips för er!

barnens-sommar-children-water-quality-hotel-skjargarden.jpg
På Quality Hotel Skjærgården™ i Langesund, sydväst om Oslo, kan ni leka loss i Badeparken!

Checka in på Quality Hotel™ och få en kul överraskning till våra VIP-gäster


Under sommaren kan du tillsammans med familjen bo på något av våra många hotell och låta de minsta gå loss under flera skojiga aktiviteter. Alla barn som checkar in får en överraskning! I en skattkista eller gympapåse gömmer sig pyssel som färgpennor, pysselbok, såpbubblor, skattkarta, ballonger och annat som barnen kan leka med. Även små guldpengar delas ut som kan växlas in mot glass.


Gratis mjukglass är mycket populärt! Foto: Quality Hotel Edvard Grieg, Bergen.


Barnens hotell – fullspäckat med aktiviteter för de små (självklart utan extra kostnad)  • Barnens Sommar är till för våra minsta gäster men också för att avlasta slitna föräldrar.

  • Hotellen erbjuder olika typer av aktiviteter, ibland ute och ibland inne. Exempel på vad barnen kan hitta på hos oss är skattjakt, röja runt i en hoppborg, hoppa studsmatta eller spela pingis och massa annat skoj!  Vissa hotell har dessutom aktivitetsrum med lekar och roliga spel. Kolla med ditt Quality-hotell för att se vilka aktiviteter de erbjuder.

  • Aktiviteterna är helt gratis och du betalar inget extra utöver rumsbokningen.

  • Hotellen erbjuder också skräddarsydda barnmenyer som är mycket omtyckta, och även föräldrar kan avnjuta en god middag.


När vädret sviker


Vi vet ju alla att sommaren inte alltid innebär sol och vackert väder. Då är Quality Hotel Sarpsborg, 50 min från Oslo och nära svenska gränsen, ett  riktigt bra alternativ. Här finns hotellets Superland, hotellets aktivitetscenter inomhus, som bjuder på ett 2000 kvadratmeter stort äventyrsbad med flera bassänger och rutschkanor, bubbelpool, klättervägg, minigolf, bollhav och mycket annat.


För familjen som önskar full fart och maxat med aktiviteter


Vill ni ha en sommar med full fart och maxad med aktiviteter, bad, spänning och vacker natur finns flera boendealternativ. Nästan alla Quality Hotel erbjuder större rum där alla får plats. Många av hotellen har också speciella familjerum med smart möblering och sköna extrasängar. Spana in respektive hotell för att se vilka rum just de erbjuder.


Familjerum på Quality Hotel Globe i Stockholm.


I Stockholm finns givetvis vacker natur och skärgård men när solen lyser med sin frånvaro har Quality Hotel Friends i Solna det bästa utgångsläget. Med Friends Arena och Mall of Scandinavia precis intill, kan vi garantera att kidsen inte blir uttråkade. Även på hotellet sker flera skojiga aktiviteter.


Här kan ni läsa en intervju med småbarnsfamiljen Andersson som nyligen bodde på hotellet. Och om vädret mot förmodan skulle hålla så väntar hela Stockholm med museer, nöjespark och friluftsmuseum.


Nöjen, skratt och vetenskap


Både i Stockholm, Göteborg och Oslo och givetvis på flera andra orter runt om i Norden finns familjevänliga hotell nära till nöjesparker och museum. På Quality Hotel Panorama bor du mitt i Göteborg nära till Liseberg och Universeum, populära turistmål för stora och små. Här kan du läsa fler bra familjetips i Göeborg. Nöjesparken, Tusenfryd, endast 2 mil utanför Oslo, är en riktig sommardröm. Här finns karuseller och annat kul för hela familjen och det bästa är att Quality Hotel Entry bara ligger en kort bilresa därifrån.


Ansiktsmålning är också en kul aktivitet på hotellen. Foto: Quality Hotel Skjærgården.


Se alla hotell


Vart vill du åka i somnmar? Famljevänliga Quality Hotel väntar på dig!